marfig Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Zdravim, potreboval bych vycistit ventilator interieru, kdyz je pusteny ozyvaji se z neho roztodivne cvakave zvuky, jako kdyz vrtule bere listi.. Pokousel jsem se o to, vyndal jsem prihradku spolujezdce, ale dal jsem uz nemel odvahu, at se mi to nevysype vice nez chci. Muzete mi prosim poradit, jak otevrit ten ventilator? Ktere sroubky povolit? Dekuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ničeho se neboj, pod přihrádkou najdeš ventilátor. Povolíš 5ks zlatých TORX šroubků. odpoj konektory od el.motorku a od přívodu el. Práce na 10min. Jinak zadej HLEDAT, FABIA,TOPENÍ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Najskôr by som pozrel v akom stave je pelový filter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Pylovy filtr jsem mel venku, bylo v nem dost bordelu, tak jsem ho vysypal a snazil se vycistit. I kdyz jsem mel venku ten fitr a pustil ventilator tak to rachotilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 filtr nečisti, kup novej, stojí jen pár korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Pylovy filtr jsem mel venku, bylo v nem dost bordelu, tak jsem ho vysypal a snazil se vycistit. I kdyz jsem mel venku ten fitr a pustil ventilator tak to rachotilo. něco je ve vrtuli, buď počkej až se to uvolní nebo sundej přihrádku u spolujezdce a podívej se přímo do větráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Prave ze ono se to obcas uvolni a za chvili to je zpatky.. takze cekam az bude malinko lepsi pocasi a rozeberu ten vetrak, kdyz uz vim, jak rozebrat vetrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.