Přejít na obsah

Peepa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Peepa

  1. Peepa

    Octavia IV FL

    Byl jsem to teď vyzkoušet, a je tam "na stropě" přihrádky nějakej otvor, ale nezdá se mi, že by z něj šel studenej vzduch. V návodu se o tom taky nic nepíše.
  2. Peepa

    Octavia IV FL

    Pro ty, co už svoje auto mají... nemá někdo stejnou zkušenost s phone boxem? @RomanX
  3. Ahoj, vyzvedl jsem si minulej tejden svoji OIV FL, a měl jsem celkem velký očekávání od toho chlazenýho phone boxu. Zvlášť po tom, co znám v okolí pár lidí, co ve svých autech radši nepoužívají bezdrátový Android Auto, a radši jedou přes kabel, aby se jim mobil nepřehříval. Bohužel jsem ale dopadl úplně stejně. Nasednu do auta, hodim mobil do phone boxu, nahodim android auto, a cca po půl hodině se mobil přestane nabíjet kvůli přehřívání. Nevím jestli něco dělám špatně, ale ten phone box prostě nechladí. Jsou tam nějaký průduchy, ale nic z nich nefouká. V nastavení jsem k tomu nic nenašel. Má někdo podobnou zkušenost?
  4. Peepa

    Octavia IV FL

    Tak auto už je prej vyrobený, a čeká se na dodání. Takže by už příští tejden mělo být. Nevím s jakými koly je teda problém... já si bral Slagard, pokud to někomu pomůže.
  5. Peepa

    Octavia IV FL

    @kusiks Tak to si zítra taky zavolám dealerovi jak na tom je moje objednávka. Objednával jsem taky W14 s dodáním W21-23. Už jsem netrpělivě očekával dodání, takže mi tohle celkem zamíchalo karty.
  6. Peepa

    Octavia IV FL

    @OpelIns1 Samozřejmě uvidíme jak bude vypadat dlouhodobější praxe, ale zatím mám z prvních videí pocit, že se tu O4 snažili celkem napravit. Hlavně teda co se týče infotainmentu.
  7. Peepa

    Octavia IV FL

    @LukášCBR Konečně první video, kde jde pořádně vidět Lodge interiér. Upřímně jsem ho teda čekal o něco hezčí (tmavší?). Hlavně ta obkladová lišta nemusela být zrnitá. Z tý škodovácký virutální 3D prohlídky vůbec nešlo poznat jakej bude mít interiér v reálu odstín, takže jsem to prostě risknul. Nicméně ve výsledku teda asi můžu být rád, že v reálu podle mě vypadá líp než ve 3D prohlídce, kde byl hrozně světlej 😄 Původně jsem chtěl vzít Lounge, ale na poslední chvíli jsem se rozhodl, že ty peníze radši investuju do nějakýho víc funkčního příplatku. Tak uvidím jak bude Lodge vypadat na vlastní oči...
  8. Peepa

    Octavia IV FL

    @trek11 First Edition jsou pouze startovní edice, a budou se postupně nahrazovat za Essence, Selection, Top Selection, Exclusive Selection, Sportline a RS. V ČR například zmizla First Edition den před tím, než jsem ji šel objednat 😄
  9. Peepa

    Octavia IV FL

    Tak teď se mi podařilo najít, že to sledování u nás nefunguje https://www.skoda-auto.cz/novinky/novinky-detail/2024-04-04-nova-aplikace-myskoda-spojuje-nekolik-novych-funkci-v-jedne-aplikacipro-lepsi-zakaznicky-zazitek "Uživatelé, kteří očekávají dodání svého vozu Škoda ve Velké Británii, Irsku, Francii nebo Španělsku, ocení novou funkci Track & Explore, která nabízí informace o stavu výroby vozu v reálném čase."
  10. Peepa

    Octavia IV FL

    @Red.Max Jakou máš konfiguraci? Já ve W14 objednával Top Selection s celkem hodně příplatkama, a mám očekávaný dodání W21 - W23. Jinak jsem ji teď potkal, když jsem jel o víkendu do Liberce, takže už začínají jezdit. Mimochodem... Neví někdo jak je to s tím sledováním stavu výroby? https://www.skoda-auto.cz/technologie/myskoda-track-explore Aplikace po mně chce buď naskenovat QR kód v autě nebo zadat VIN kód. Ale ani jedno pochopitelně nemám. Ptal jsem se na to dealera, ale ten ani nevěděl o čem mluvím. Všude škodovka promuje tuhle jejich novou funkcionalitu aplikace, ale už nikde nevysvětlují jak se používá.
×
×
  • Vytvořit nový...