Přejít na obsah

Octavia IV FL


Rapid1.0

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Čínská verze Octavie IV "Pro". Dost možná by si některé prvky mohl převzít evropský facelift. Z videa bych očekával, že FL bude mít prošívané dveřní výplně (stejná změna byla u Kodiaqu FL), a že facelift převezme dotykovou lištu pod obrazovkou z Golfu 8, který má na ni i ovládání teploty, ne jen hlasitosti, jako nyní. 

OVIFL dotyková lišta.png

OVIFL výplně dveří.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je otázka jestli by ta dotyková plocha i s teplotou byla nějaké výrazné zlepšení... I když je to "fyzická plochja" stejně se musím podívat kde je a kam mám kliknout.. oproti stavu nyní by to asi bylo lepší, ale jestli bych kvuli tomu prodal auto a šel do FL to asi ne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 10 měsíců později...

Z jiného fora:

 

Dostaneš větší displej, funkční matrixy, nový SW a HW, nové motory EVO2, nový přední a zadní nárazník, nový design světel, pár nových dekorů v interiéru.A příplatkové položky už budou výrzaně omezené a srdužené do velkých paketů viz ENYAQ nebo Karoq. Vlastně už všechny modely co jsou v konfigurátoru mají těch položek výrazně méně než před rokem, ale bude to ještě větší extrém ať klesne komplexita a tím i množství chyb, nutnost menších skladovacích prostor u linky, levnější výroba atd.

Editováno: , autor: Dixik2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela by mě zajímalo, jakou plánují dodací dobu pro FL, jelikož právě kvůli tomu “přehnalému” tabletu začínam mít o přechod z aktuální zájem. Ten aktuální displej Columba, to je brutální ostuda. Ještě s tím šíleným ráměckem. Ono to vypadá, že je to velký displej, no po zapnutí :D takový MIB 2.5 Columbus z OIII FL je proti tomu nádhera. I blbý zobrazení parkovací kamery tam šlo přes celý displej ale u aktuální zabírá jen malou část už tak malého displeje. Naopak v Enyaqu je to paráda. Příjde mi, že Škoda to snad dělá naschvál, když do preFL dá vždy strašný displej (platilo to i u OIII), aby následně FL mohl přinést wow efekt. Navíc taky aktuální HW (včetně nejnovější verze) je slabota, SW už je celkem vychytaný ale silnější HW by to sneslo a to FL přinese. Ale zpět k tématu. Svoji bych logicky rád prodal ještě před uvedením FL. Nicméně doufám, že to zas nebude znamenat čekání rok 😕 

Editováno: , autor: iphonik4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@iphonik4 Nemyslím si, že kolega nad tebou mluví o ořezání výbavy a ani podle mě to škodovka neplánuje. Co se ale už tu psalo výše a je to logické, že dojde k omezení výbav ve smyslu Ambition Plus, Style Plus, paketů ve smyslu Klima paket, Klima paket Premium, Funkční paket, Funkční paket TOP apod. Prostě těch možností jak si nakonfigurovat vůz bylo v minulosti strašně moc, což je hodně náročné na logistiku. Po vzoru japonských automobilek nás tedy s největší pravděpodobností čeká to, že si vybereme pevně danou výbavu s minimální  možností úprav. Což nutně neznamená ořezání výbavy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...