Přejít na obsah

Marass1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Marass1

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Vzácný
  • First Post
  • Conversation Starter Vzácný

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Díky všem, zeptám se tedy jinak je zde někdo z Olomouckého kraje, kdo by byl otočení se mi na to podívat a za kolik? diky
  2. Ahoj Luke95, proběhly už 4 pokusy- 2 od pána z Prostějova, kterej je v širokém okolí brán jako machr na kódování, ale nepovedlo se, vzdal to. Pak to zkoušel ještě jeden borec na dílně také bez úspěchu, pořád to hazelo trvalou hlášku lane assist a front assist nedostupný. Pak jsem to zkoušel sám podle návodu na YouTube - podle návodu JiriVRS Posun je pouze v tom, ze hláška o nedostupnem lane assist a front assist, nesvítí stale po ujetí cca 500metru od nastartování, nesvítí žlutý trojúhelník s vykřičníkem, ale jen problikne pri pokusu o aktivaci lane asist v menu asistentů řidiče přes ovládání na volantu, v infotaimentu nabídka pro ovládání lane assist je, ale samozřejmě neaktivní. Děkuji za veškeré rady a tipy.
  3. Ahoj chlapi, můžu poprosit o radu, bojuji s tím už dlouho, jedná se o lane assist, povedlo se nakodovat, avšak při zapnutí přes volant lane assist píše nedostupný a už nevím co s tím, v infotejmentu nabídka je, ale nelze ji aktivovat a ovládat, nevím jestli není něco špatně v A5, jelikož pri cteni chyb tam skáče chyba-chybí komunikace, tak nevim,děkuji všem za rady , uz me to fakt depta, nemůžuprijit na ro vcem je zakopaný pes( Kodiaq 2017, čtení značek z výroby, light assist dokodovat šel bez problémů) auto má tažné z výroby- už jsem slyšel názor, že pokud je tam tažné tak se musí kódovat ještě další jednotky, ale nevím jen jsem to někde slyšel
  4. Ahoj všem, Joco776 mohu se zeptat jak jsi získal ten XML soubor a kam jsi ho vložil, bojují s tím už dlouho, mám nakodovano při aktivaci lane assist píše nedostupný a už nevím co s tím, děkuji ( Kodiaq 2017, čtení značek z výroby, light assist dokodovat šel bez problémů)
  5. Ahoj všem, rád bych zde požádal o radu. Již cca rok řeším vibrace na volnoběhu a na všech rychlostech (DSG7) pád 1550 ot./min. Řešily se silentbloky motor i převodovka , bez úspěchu, podezřelá jsem dvojhmotu, ta je dle autorizaku 100% v pořádku. Auto Kodiaq najeto nyní najeto 92000km. Teď jsem se podíval na výstřiky ( viz přiložené foto hodnot).Jsem laik, mohl bych tedy poprosit o objasnění těchto hodnot. Děkuji všem.
×
×
  • Vytvořit nový...