Jump to content

VCDS kódování

Weithfisto

Recommended Posts

Co lze:

protočení ručiček po zapnutí zapalování v budíkách, položka dotankovat v palubním počítači, zavírání 5 dveří krátkým stiskem, zadní světla s denními, aktivace corner v mlhovkách, ESC OFF/Sport, XDS+,  air-care, zobrazení otáček ventilátoru v automatickém režimu, trvalé vypnutí start/stop, odblokování videa za jízdy, easy entry u řidiče a spolujezdce(závisí na výbavě - to vlastně platí u všech položek), aktivace follow to stop......

Edited by ferda25

• 3 weeks later...

Ahoj, kamarád si koupil Kodiaqa s panorámou a má jeden problém. Otázka zní: jde nějak dokódovat, aby se dala panoráma zavřít na dálku klíčem, tak jak okna. A nebo umí to alespoň s dešťovým senzorem automaticky?

• Pozitivní 1
  • Negativní 1

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Panorama lze zavřít na dálku.

Dne další pán co si chválil, že nemusí držet tlačítko ve dveří celou dobu, aby je zavřel... + dálka zavírá ze stejné vzdálenosti co otvírá.

Edited by ferda25
  • Pozitivní 1

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

@ferda25 : Prosímtě, tý základní návody jako protočení ručiček, kolik L dočepovat, u klimatizce vidět sílu ofuku na automatiku, zablokování AM pásma na rádiu, jsou podobné jako pro OIII? Nebo se to koduje jinak. Chci si ty základní věci změnit co nejsou složité, ale jaksi jsem ještě nenašel jestli je to stejné a nebo se to dělá jinak.

Dík

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Nakódoval jsem si na Kodiaqu kde-co. Zaseknul jsem se akorát na VIM - vím, že to jde pouze s VCP (mám), ale nemohu to tam nikde najít :-( 

A pak se mi nepovedlo nakódovat počet cyklů blinkru - změnil jsem 3 na 5, kódování přijato, ale bliká pouze 3x.

Nemáte někdo radu?

ETeBe: v Pze se klidně zastav. Mám VCDS i VCP.

Edited by rychlostzabiji

• 4 weeks later...