Přejít na obsah

Sakal77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    503
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Sakal77

  1. Tak toto téma můžu uzavřít. Svěřeno servisu, kde náboj správně zalisovali, resp. dolisovali do správné pozice a je po problému.
  2. Díky za rady/názory. Nejspíše tedy stejně servis, protože jak jsem i jinde četl, vytahovat a znovu lisovat náboj z/do těhlice v tomhle zrezlém stavu nemusí být sranda ani s přípravkem. Auto jsem nedávno koupil, takže jsem na to přišel prakticky hned po koupi (a STK). Jak dlouho s tím jezdil předchozí majitel, netuším...
  3. Zatím to vypadá, jako by náboj byl málo zasunutý/zalisovaný do těhlice. Pátrání pokračuje...
  4. Ahoj. Při výměně brzdových kotoučů a destiček u jedničkové Fabie Kombi (Fabia I Kombi, 1.2 HTP, 47kw) jsem přišel na jednu nepříjemnou věc. na pravém kole jsem vyměnil kotouč i destičky bez problémuI Bohužel ale na levém kole jsem za boha nemohl nasadit zpátky brzdový třmen s novými destičkami. Po bližším zkoumání, kde je problém, jsem zjistil, že levý střed kola je o pár milimetrů více "jakoby" vysunutý dál od podélné osy auta, tudíž vzdálenost mezi tou pevnou částí brzdy a kotoučem je větší, než na pravém kole. Díky tomu s novými destičkami (které jsou tlustší, než ty staré ojeté) již třmen nasadit nejde. Na přiložené fotografii (foto 0624) je tato rozteč znázorněná žlutou šipkou. Záběr je seshora. Na pravé straně (foto 0623) takový ten věneček není, od pohledu je vidět, že vzdálenost je menší. Díly byly objednány dle VIN. Nemáte, prosím, radu? Nevíte, co to mám za specialitu? Děkuji předem. PS: Omluvte mé neodborné výrazy při popisu technických detailů.
  5. Hehe... Tak tohle je mám furt a už to neřeším, bych se z toho zbláznil, hlavně teď na jaře [emoji13] Odesláno z mého HUAWEI G6-L11 pomocí Tapatalk
  6. Tak já vozím tři děti a nenechat je vzadu jíst nebo jiná opatření proti zašpinění si jaksi protiřečí s možností někam dojet na větší vzdálenost třeba na dovolenou v rozumném čase.
  7. Tak to už snad radši tu patologii
  8. Ahoj. Taky koukám, jaká bezva témata tu probírate. Já se tu pachtím s gulášem.
  9. Hlásím, že budu mít 0,5 - 1 hod. zpoždění. A kvůli mytí auta to nebude, budu demonstrovat , jak vypadá auto po třech dětech.
  10. Taky už jsem dělal stěhováka A kdo tvrdí, že kombík má větší kufr, nedoceňuje praktičnost R.
  11. wirer: A co jako? Si myslis, ze mas neco extra? :D
  12. Dobrý večer. Jediné, co stojí za zmínku v mém špajzu je pivo. Ale nevyfotím to, bo uspávám kluka.
  13. At si zvyka, ve stari se mu to bude hodit
  14. Jozzi: Co mas s tim htp na snehu? Tomu nerozumim?
  15. To nevím. Jediné co vím je, že se to teď jmenuje daň z nabytí nemovitých věcí.
  16. Těžko předvídat, každé dítě je jiné
  17. Potom přijdou na řadu další prášky : antidepresiva :-)
×
×
  • Vytvořit nový...