Janysek Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Zdar pánové, Mám F I RS a rozsvítila se mi kontrolka žhavení a nesvítila mi brzdová světla,tak jsem zjistil,že to je to spínačem brzdových světel.Ale po výměně svíti brzdová světla pořád a kontrolka žhavení nezhasla,pořád broblikává..:-/ Předchozí čidlo ( černé ) co odešlo mělo označení 3B0 945511A a nové ( fialové ) co jsem nechal koupit má označení 1J0 945 511D,myslíte že je to špatným tipem spínače-že má jinou funkci nebo je chyba někde jinde?!JInak čidla jsou tvarově stejná až na tu barvu... Předem díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 (editace) nejspíš špatné čidlo, máš tam toto čidlo viď: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0945511d-spinac-brzdovych-svetel-octavia.html potřebuješ tam toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3b0945511a-spinac-brzdovych-svetel-fabia-fabia-2-roomster-octavia-octavia-2-superb-superb-2.html pokud se nemýlím ty typy čidel se lámou od určitýho čísla podvozku edit: černé čidlo jde tuším nahradit zeleným...ale to fialové je pro poslední Fabky a OI Editováno: 18. Prosinec 2010, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 18. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Přesně tak,jak koukám tak je to přímo ono,tam na ty Octavie je čidlo to fialové a já potřebuju to druhé,tak to půjdu hnedka reklamovat!!!A jinak měl jsem to napíchlé na počitači a hlásí to chybu "16955 - Spínač brzdových světel F-nesmyslný signál-P0571-35-00" tak doufám,že to bude v tom čidlu a né v kabelech,jinak napětí a kostra tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 určitě čidlo, nech jim ho vyměnit a uvidíš že bude klid PS: výměna toho čidla zabere asi 15minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 18. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 určitě čidlo, nech jim ho vyměnit a uvidíš že bude klid PS: výměna toho čidla zabere asi 15minut No uvidíme,v pondělí zajdu do prodejny a doufám,že mi dají správné..:-) a vyměním ho a nebo zajdu přímo do škodovky..:-) Pak dám vědět jak jsem dopadl..:-) Mno a na jaře slavné silembloky..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 20. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Tak jsem dneska koupil originál čidlo ze škodovky a mám klid..:-) Jinak dneska mi začal cukat volant,mám v háji silembloky...v servise chtějí 2000,- za práco,ale když to nepůjd even tak chtějí sndat celou nápravu..:-/ jo,když se daří,tak se daří..:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breen Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Tak mam stejnej problem, tak hned v pondeli zacnu odstranovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.