Přejít na obsah

Brzdová světla svítí pořád

Janysek

Doporučené příspěvky

Zdar pánové,

Mám F I RS a rozsvítila se mi kontrolka žhavení a nesvítila mi brzdová světla,tak jsem zjistil,že to je to spínačem brzdových světel.Ale po výměně svíti brzdová světla pořád a kontrolka žhavení nezhasla,pořád broblikává..:-/ Předchozí čidlo ( černé ) co odešlo mělo označení 3B0 945511A a nové ( fialové ) co jsem nechal koupit má označení 1J0 945 511D,myslíte že je to špatným tipem spínače-že má jinou funkci nebo je chyba někde jinde?!JInak čidla jsou tvarově stejná až na tu barvu... Předem díky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejspíš špatné čidlo, máš tam toto čidlo viď: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0945511d-spinac-brzdovych-svetel-octavia.html

potřebuješ tam toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3b0945511a-spinac-brzdovych-svetel-fabia-fabia-2-roomster-octavia-octavia-2-superb-superb-2.html

pokud se nemýlím ty typy čidel se lámou od určitýho čísla podvozku

edit: černé čidlo jde tuším nahradit zeleným...ale to fialové je pro poslední Fabky a OI

Editováno: , autor: kibi
Odkaz ke komentáři

Přesně tak,jak koukám tak je to přímo ono,tam na ty Octavie je čidlo to fialové a já potřebuju to druhé,tak to půjdu hnedka reklamovat!!!A jinak měl jsem to napíchlé na počitači a hlásí to chybu "16955 - Spínač brzdových světel F-nesmyslný signál-P0571-35-00" tak doufám,že to bude v tom čidlu a né v kabelech,jinak napětí a kostra tam je...

Odkaz ke komentáři

určitě čidlo, nech jim ho vyměnit a uvidíš že bude klid ;) PS: výměna toho čidla zabere asi 15minut :)

No uvidíme,v pondělí zajdu do prodejny a doufám,že mi dají správné..:-) a vyměním ho a nebo zajdu přímo do škodovky..:-) Pak dám vědět jak jsem dopadl..:-) Mno a na jaře slavné silembloky..:-D

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...