Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar pánové,

Mám F I RS a rozsvítila se mi kontrolka žhavení a nesvítila mi brzdová světla,tak jsem zjistil,že to je to spínačem brzdových světel.Ale po výměně svíti brzdová světla pořád a kontrolka žhavení nezhasla,pořád broblikává..:-/ Předchozí čidlo ( černé ) co odešlo mělo označení 3B0 945511A a nové ( fialové ) co jsem nechal koupit má označení 1J0 945 511D,myslíte že je to špatným tipem spínače-že má jinou funkci nebo je chyba někde jinde?!JInak čidla jsou tvarově stejná až na tu barvu... Předem díky za radu

Vloženo (editace)

nejspíš špatné čidlo, máš tam toto čidlo viď: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0945511d-spinac-brzdovych-svetel-octavia.html

potřebuješ tam toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3b0945511a-spinac-brzdovych-svetel-fabia-fabia-2-roomster-octavia-octavia-2-superb-superb-2.html

pokud se nemýlím ty typy čidel se lámou od určitýho čísla podvozku

edit: černé čidlo jde tuším nahradit zeleným...ale to fialové je pro poslední Fabky a OI

Editováno: , autor: kibi
Vloženo

Přesně tak,jak koukám tak je to přímo ono,tam na ty Octavie je čidlo to fialové a já potřebuju to druhé,tak to půjdu hnedka reklamovat!!!A jinak měl jsem to napíchlé na počitači a hlásí to chybu "16955 - Spínač brzdových světel F-nesmyslný signál-P0571-35-00" tak doufám,že to bude v tom čidlu a né v kabelech,jinak napětí a kostra tam je...

Vloženo

určitě čidlo, nech jim ho vyměnit a uvidíš že bude klid ;) PS: výměna toho čidla zabere asi 15minut :)

No uvidíme,v pondělí zajdu do prodejny a doufám,že mi dají správné..:-) a vyměním ho a nebo zajdu přímo do škodovky..:-) Pak dám vědět jak jsem dopadl..:-) Mno a na jaře slavné silembloky..:-D

Vloženo

Tak jsem dneska koupil originál čidlo ze škodovky a mám klid..:-) Jinak dneska mi začal cukat volant,mám v háji silembloky...v servise chtějí 2000,- za práco,ale když to nepůjd even tak chtějí sndat celou nápravu..:-/ jo,když se daří,tak se daří..:-/

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...