Pítr Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Zdar, mám orig. xenony a ostřik. Na levém ostřikovači je šikmo ta lakovaná krytka. Potřeboval bych ostřikovače vysunout abych se k ní dostal a srovnal ji. Nevíte někdo jak na to? Mám DP na OCT II vydání z roku 2004 to první, ale o ostřikovačích světel, montáži a demontáži jsem nenašel ani zmínku. Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 já se přidávám k tomuto dotazu, občas mi levý ostřik zůstane viset vysunutý cca cenťák, vypadá to že je tam naprasklé to "očko" na krytce co jí drží na ostřikovači, ona pak zajíždí lehce našikmo a zadrhne se kousek před cílem, asi nějaký šmejd měl o ni zájem, samo od sebe to ztěží prdlo. Takže jak je "elegantně" vysunout? Doufám, že je jiná možnost než násilné vytažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Vzdycky jsem to nasilne vytahnul, zase tak veliky nasili neni potreba - nebo rekni nekomu, at ti ostrikne a chyt si to Ale ja vytahuju, jde to dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 hmmm...musí existovat nějakej oficiální postup dle dílenské příručky...ten jsem v tom vydání co mám bohužel nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 hmmm...musí existovat nějakej oficiální postup dle dílenské příručky...ten jsem v tom vydání co mám bohužel nenašel... Má někdo novější vydání té DP než z roku 2004 v elektronické podobě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 hm, nikdo nic, tak nezbyde ni jiného než "násilí". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 no jinak to asi nepůjde, buď nepatné násilí, nebo s pomocí někoho otříknout a ostřik chytit když je vysunutej a nebo nárazník ven a ostřik rozebrat z druhé strany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 servisáci to neumí vytáhnout? jako má servisní polohu stěrač, tak by mohlo i tohle ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 (editace) servisáci to neumí vytáhnout? jako má servisní polohu stěrač, tak by mohlo i tohle ne? asi sundávají nárazník, je to líp placené, Editováno: 21. Únor 2008, autor: Rass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Ja myslím že ten nápad s osktreknutím a podržaním je ok, ale ako som kukal na stránke, ostreky resp krytky nie sú zapustené tak plastové lízatko a jemne podpáčiť. Nič sa tomu nestane a plastom ani lak nepoškodíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 A co si najít pojistku na ostřiky světel,připravit si jí k vytáhnutí,pak spustit ostřiky a v tom vydat pojistku..!!! měli by zůstat vytažení ne....... Ikdyž mě ted zas napadá že oni jsou snad poháněny tlakem vody ne? takže nějaký čerpadlo tam narve tlak vody a tím se vysunou....nevim,nejsem si jistek,ale za zkoušku s tou pojistkou nic nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 stačí chytit nehtama za okraje a pomalu a lehce silou vytáhnout. jde to,zkoušeno na demontovaném nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nezkoušel jsem to ale, co rozpojit hadičku a fouknout tam kompresorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nezkoušel jsem to ale, co rozpojit hadičku a fouknout tam kompresorem? myslím si, že to je už zbytečně složité. Normálně se to dá i rukama resp. nehtama podebrat a povytáhnout, každopádně se to musí stále držet, neboť to zajíždí pořád zpět. Pojistka vytáhnout určitě nepomůže je to jako by se vyplo zapalování, ale protože jsou to tlakové ostřikovače, jakmile motůrek přestane tlakovat, voda couvne ostřik zajede. Ptal jsem se tu protože právě při tom "násilném" vytažení je namáháno to očko krytky, které ji drží na ostřiku a právě proto si myslím, že mi prasklo, že si ji chtěl někdo přivlastnit. Takže jsem se snažil "doptat" na elegantní způsob vytažení pro případnou opravu. Opravdu nejsnadnější je druhá osoba, která po ostřiknutí povyjetý ostřik podrží a pak už se krytka sundá či nasune nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Myslim si že jsou poháněny nahoru právě tim tlakem vody a pojistkama to rozhodně nezvedneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Už to někdo psal. Stačí je opatrně podebrat a jdou vytáhnout rukou. Ven vyjíždějí tlakem kapaliny a zpět jsou vraceny pružinou. Ta má celkem sílu. Hlavně se toho nebát. Jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Už to někdo psal. Stačí je opatrně podebrat a jdou vytáhnout rukou.Ven vyjíždějí tlakem kapaliny a zpět jsou vraceny pružinou. Ta má celkem sílu. Hlavně se toho nebát. Jde to. V dílenské příručce od Škodovky je napsané, že se ostřik povytáhne prsty a pak se podrží kleštičkama - při demontáži a montáži krytek ostřiků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 jde to i bez kleštiček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak som to teraz musel urobiť. Ide to vytiahnuť prstami. Nieje to vobec nič zložité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ostřikovače jsou tlakové, tj. vylezou protože do nich cpe čerpadlo pod tlakem vodu. Jakmile vypne čerpadlo, tak klesne tlak vody a ostřikovače samy zalezou zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@li Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Zdravím, prosím vás, stretol sa niekto zo závadou, že osvetlovač svetlometu sa vysunie, ostrekne okno, ale znovu nezasune, ostane vonku? Robi mi to len jeden, druhy je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixi Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Ahoj, ja mám ten istý problém, a tiež len u jedného ostrekovača (pravá strana), druhý sa mi zasunie. Poradili mi dať auto do tepla, že to bude len mrazom, avšak nepomohlo a závada ostala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.