pavur Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 (editace) Zdravim forum, som cerstvym majitelom O2 combi Scout a mam dotaz k zadnym sklam (skla batozinoveho priestoru nie na zadnych dverach). Casto sa mi rosia uz som skusal rozne anti fog-y a podobne ale nie je to uplne ono. Auto je vyvetrane dokonca vysusene vo vyhrievanej garazi. Ked je ale vonku hodne zima a auto je plne obsadene tak sa tam vytvori rosa. Pod tymito sklami su mriezky - vyduchy vzduchu. Su tie skal ofukovane alebo su tie mriezky len na ozdobu? Skusal som plamenom sviecky ci odtial prudi vzduch ale nic, takze to vypada na atrapu. Dalej to prave ma podobnu "spiralu" ako okno na viku kufru ale mam dojem ze ta spirala vobec nehreje pretoze sa okolo nej nikdy sklo neodrosi, ako sa ta spirala zapina? Vopred dakujeme za odpovede. Editováno: 21. Prosinec 2010, autor: pavur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Bych řekl že je to normální.Mě se to děje také.Je to vlhkostí, která se nafouká dozadu.Vlhkost z bot,oblečení,sníh v autě - od bot atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajda Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Zdravim forum, som cerstvym majitelom O2 combi Scout a mam dotaz k zadnym sklam (skla batozinoveho priestoru nie na zadnych dverach). Casto sa mi rosia uz som skusal rozne anti fog-y a podobne ale nie je to uplne ono. Auto je vyvetrane dokonca vysusene vo vyhrievanej garazi. Ked je ale vonku hodne zima a auto je plne obsadene tak sa tam vytvori rosa. Pod tymito sklami su mriezky - vyduchy vzduchu. Su tie skal ofukovane alebo su tie mriezky len na ozdobu? Skusal som plamenom sviecky ci odtial prudi vzduch ale nic, takze to vypada na atrapu. Dalej to prave ma podobnu "spiralu" ako okno na viku kufru ale mam dojem ze ta spirala vobec nehreje pretoze sa okolo nej nikdy sklo neodrosi, ako sa ta spirala zapina? Vopred dakujeme za odpovede. Mám taky Combi a v manuálu jsem se dočetl, že mřížky jsou nasávací pro cirkulaci vzduchu. Máš zaplou klima, doporučují to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rum Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Dalej to prave ma podobnu "spiralu" ako okno na viku kufru ale mam dojem ze ta spirala vobec nehreje pretoze sa okolo nej nikdy sklo neodrosi, ako sa ta spirala zapina? Vopred dakujeme za odpovede. Není ta "spirála" v tom jednom bočním okně anténa? S něčím podobným jsem se setkal např. u Seata Alhambra, co má švagr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.