Srpen 22, 201312 r Nazdar F1 najdese někdo okolí Brna kdo by mě namontoval do F1 PP. Mám centrál,přední okna v El. tak si myslím že by to tam šlo? Popřípadně i prodal budíky atd. Díky všem
Srpen 22, 201312 r Ahoj, nechci zakládat nové vlákno, tak se zeptám tady..neměl by někdo na prodej budíky s maxidotem na F1 1.2. ještě dodám, že to je MR 2006, ale v tom by snad neměl být tolik rozdíl. Díky Upraveno Srpen 22, 201312 r od JimboSK
Leden 27, 201411 r Ahoj, mám tu samou otázku jako Dussan jen s tím rozdílem, že mám rv. 2003 mám přední okna v elektrice centrál také ale ne na dálku. Tak bych se chtěl zeprat zdali by mi šel PP též namontovat.
Leden 27, 201411 r Stokrát dokola... PP jde namontovat do každé Fabie.. včetně Juniora.. nezáleží na výbavě.. vždycky je to o výměně budíků a páčky a přidáním čidla teploty. U budíků se rozlišuje maxík a normál.. jinak je zbytek montáže stejný.
Únor 3, 20169 r Caute borci. Trosku ozivim toto tema. Mam budiky.mam packu. Schemu na urobenie tyvh dvoch kablov nabzapojenienpacky by sa nenasla?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.