amogh Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 sakra, predelany fabky jou na celym svete. ale na tihle mi neco nesedi, ale nevim co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 pekny, jen mi tam chybi mlhovky a ta kapota se me nelibi, jinak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 kola luxus a mlhovky mi tam nechybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Bila barva fabii mooooooc slusi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozeFab Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Pekne auticko . Ma to zaujimave zrkadla . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 normalni M3 od FK z blinkrem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 ma je i svanco na fabce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Bila barva fabii mooooooc slusi! Souhlas, než jsem se rozhodnul pro metalízu, chtěl jsem bílou. Jinak tahle fabka vypadá na bílou perleť a to je hodně luxusní barva, jen bych to nechal bez toho airbrushe. Kola jsou mrdózní a mlhovky mi tam taky nechybí. Jen ty zrcátka bych nechal origo, možná malé i doleva. edit.: Jo a mě se ta kapota líbí, jen mám pocit, že mi to něco připomíná ale nevím co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Docela pekne. Vsimnete si ze to jde i bez kapoty do pulky svetel, obrovskeho prazdneho narazniku bez napadu, obrovskych nastavcu prahu, stinitka do puly okna, kol vystupujicich o 5cm z blatniku,... a podobnych tuzingovich sracek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 je pěkná. mnozí by byli spokojeni, kdyby ji měli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Moc pěkný...barva super...kola luxus..neví někdo, co je to za značku?? (kol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 to jsou 17 nebo 18??ja mel na fabce 17 ky a v Praze jsem je odrovnal.Spatny silnice.ted mam 16 ky a min starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 normalni M3 od FK z blinkrem :-) jak normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 na některe reakce bych tady něco moc rád řek , ale škoda mluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 hezky, aspoň je vidět že fabča je čím dál tím víc populárnější nejen v čechách ale i v zahraničí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Tuhle tuším, že to bylo v AutoTipu, byla vyfocená vytuněná Fábka která se prohání po Dubaji. Škoda, že již ten časák nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Tuhle tuším, že to bylo v AutoTipu, byla vyfocená vytuněná Fábka která se prohání po Dubaji. Škoda, že již ten časák nemám že by? 1 A lepší Obě jsou z Emirátů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 A ještě zadeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 jeste kliky do barvy a je to luxusni decanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 me se zrovna na ty cerveny libi ty kliky cerny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Tuhle tuším, že to bylo v AutoTipu, byla vyfocená vytuněná Fábka která se prohání po Dubaji. Škoda, že již ten časák nemám že by? 1 A lepší Obě jsou z Emirátů Vím, že byla lakovaná dvoubarevně. U toho prvního odkazu se mi fotka neobjevuje. Škoda, že jsem ten časáky vyhodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Tuhle tuším, že to bylo v AutoTipu, byla vyfocená vytuněná Fábka která se prohání po Dubaji. Škoda, že již ten časák nemám že by? 1 A lepší Obě jsou z Emirátů Vím, že byla lakovaná dvoubarevně. U toho prvního odkazu se mi fotka neobjevuje. Škoda, že jsem ten časáky vyhodil Musíš se zaregistrovat a pak přihlásit, aby ti šla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Tato Fabia z Rimini je na prodej byla dovezena doČR a je na prodej jedná se o RS, bližší info by šlo zjistit má ji od bratranka známý! Vím, že by to mělo jít do bazaru, ale dávám to tady jen pro info kdyby náhodou měl někdo zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 hm tak tuto fabcu som nedavno videl niekde na nete a mala chytenu lavu stranu (dovezene ako havarka a bolo to tusim na sauto.cz) uz je to opravene? chcel by som vidiet ako sa podarilo nalakovat ten blatnik a dvere ale inak je peknucka hod foto z druhej strany ak mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.