Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno
1006.jpg

sakra, predelany fabky jou na celym svete.

ale na tihle mi neco nesedi, ale nevim co.

pekny, jen mi tam chybi mlhovky a ta kapota se me nelibi, jinak super :)

kola luxus :worthy

a mlhovky mi tam nechybí ;)

Bila barva fabii mooooooc slusi!

Pekne auticko :specool: . Ma to zaujimave zrkadla .

• Autor

normalni M3 od FK z blinkrem :-)

ma je i svanco na fabce ;)

Bila barva fabii mooooooc slusi!

Souhlas, než jsem se rozhodnul pro metalízu, chtěl jsem bílou. Jinak tahle fabka vypadá na bílou perleť a to je hodně luxusní barva, jen bych to nechal bez toho airbrushe. Kola jsou mrdózní a mlhovky mi tam taky nechybí. Jen ty zrcátka bych nechal origo, možná malé i doleva.

edit.: Jo a mě se ta kapota líbí, jen mám pocit, že mi to něco připomíná ale nevím co.

Docela pekne. -_-

Vsimnete si ze to jde i bez kapoty do pulky svetel, obrovskeho prazdneho narazniku bez napadu, obrovskych nastavcu prahu, stinitka do puly okna, kol vystupujicich o 5cm z blatniku,... a podobnych tuzingovich sracek :)

je pěkná. mnozí by byli spokojeni, kdyby ji měli.

Moc pěkný...barva super...kola luxus..neví někdo, co je to za značku?? (kol)

to jsou 17 nebo 18??ja mel na fabce 17 ky a v Praze jsem je odrovnal.Spatny silnice.ted mam 16 ky a min starosti

normalni M3 od FK z blinkrem :-)

jak normální :disgust::smich:

na některe reakce bych tady něco moc rád řek , ale škoda mluvit <_<

hezky, aspoň je vidět že fabča je čím dál tím víc populárnější nejen v čechách ale i v zahraničí

Tuhle tuším, že to bylo v AutoTipu, byla vyfocená vytuněná Fábka která se prohání po Dubaji. Škoda, že již ten časák nemám :(

Tuhle tuším, že to bylo v AutoTipu, byla vyfocená vytuněná Fábka která se prohání po Dubaji. Škoda, že již ten časák nemám :(

že by? ;)

1

A lepší ;)

Obě jsou z Emirátů ;)

jeste kliky do barvy a je to luxusni decanko :)

• Autor

me se zrovna na ty cerveny libi ty kliky cerny :-)

Tuhle tuším, že to bylo v AutoTipu, byla vyfocená vytuněná Fábka která se prohání po Dubaji. Škoda, že již ten časák nemám  :(

že by? ;)

1

A lepší ;)

Obě jsou z Emirátů ;)

Vím, že byla lakovaná dvoubarevně. U toho prvního odkazu se mi fotka neobjevuje. Škoda, že jsem ten časáky vyhodil :(

Tuhle tuším, že to bylo v AutoTipu, byla vyfocená vytuněná Fábka která se prohání po Dubaji. Škoda, že již ten časák nemám  :(

že by? ;)

1

A lepší ;)

Obě jsou z Emirátů ;)

Vím, že byla lakovaná dvoubarevně. U toho prvního odkazu se mi fotka neobjevuje. Škoda, že jsem ten časáky vyhodil :(

Musíš se zaregistrovat a pak přihlásit, aby ti šla..

• 8 měsíců později...

Tato Fabia z Rimini je na prodej byla dovezena doČR a je na prodej jedná se o RS, bližší info by šlo zjistit má ji od bratranka známý!

Vím, že by to mělo jít do bazaru, ale dávám to tady jen pro info kdyby náhodou měl někdo zájem

post-9-1173553254.jpg

hm tak tuto fabcu som nedavno videl niekde na nete a mala chytenu lavu stranu (dovezene ako havarka a bolo to tusim na sauto.cz):ph34r:

uz je to opravene? chcel by som vidiet ako sa podarilo nalakovat ten blatnik a dvere <_< ale inak je peknucka :palec2:

hod foto z druhej strany ak mas

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.