Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Bila barva fabii mooooooc slusi!

Souhlas, než jsem se rozhodnul pro metalízu, chtěl jsem bílou. Jinak tahle fabka vypadá na bílou perleť a to je hodně luxusní barva, jen bych to nechal bez toho airbrushe. Kola jsou mrdózní a mlhovky mi tam taky nechybí. Jen ty zrcátka bych nechal origo, možná malé i doleva.

edit.: Jo a mě se ta kapota líbí, jen mám pocit, že mi to něco připomíná ale nevím co.

Vloženo

Docela pekne. -_-

Vsimnete si ze to jde i bez kapoty do pulky svetel, obrovskeho prazdneho narazniku bez napadu, obrovskych nastavcu prahu, stinitka do puly okna, kol vystupujicich o 5cm z blatniku,... a podobnych tuzingovich sracek :)

Vloženo
Tuhle tuším, že to bylo v AutoTipu, byla vyfocená vytuněná Fábka která se prohání po Dubaji. Škoda, že již ten časák nemám  :(

že by? ;)

1

A lepší ;)

Obě jsou z Emirátů ;)

Vím, že byla lakovaná dvoubarevně. U toho prvního odkazu se mi fotka neobjevuje. Škoda, že jsem ten časáky vyhodil :(

Vloženo
Tuhle tuším, že to bylo v AutoTipu, byla vyfocená vytuněná Fábka která se prohání po Dubaji. Škoda, že již ten časák nemám  :(

že by? ;)

1

A lepší ;)

Obě jsou z Emirátů ;)

Vím, že byla lakovaná dvoubarevně. U toho prvního odkazu se mi fotka neobjevuje. Škoda, že jsem ten časáky vyhodil :(

Musíš se zaregistrovat a pak přihlásit, aby ti šla..

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Tato Fabia z Rimini je na prodej byla dovezena doČR a je na prodej jedná se o RS, bližší info by šlo zjistit má ji od bratranka známý!

Vím, že by to mělo jít do bazaru, ale dávám to tady jen pro info kdyby náhodou měl někdo zájem

post-9-1173553254.jpg

Vloženo

hm tak tuto fabcu som nedavno videl niekde na nete a mala chytenu lavu stranu (dovezene ako havarka a bolo to tusim na sauto.cz):ph34r:

uz je to opravene? chcel by som vidiet ako sa podarilo nalakovat ten blatnik a dvere <_< ale inak je peknucka :palec2:

hod foto z druhej strany ak mas

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...