Přejít na obsah

auto ustreluje doprava

achiles

Doporučené příspěvky

zdravim, zacal se mi na O2rs dit takovy neprijemny jev. Kdyz pridam trochu vic plyn, tak auto zacne silne tahnout doprava a musim ho korigovat volantem, aby jelo rovne. Nekdy z niceho nic auto ustreli do strany a nez ho srovnam, tak vyjedu i treba 40cm ze smeru jizdy, coz je dost neprijemne. Vzdy se to stava pri jizde rovne, nebo v mirne zatacce, kdy se mi zda, ze auto malinko uklouzne do strany. Dela mi to predpokladam nekdy od zacatku zimy, ale ted se to podle me zhorsilo. Byl jsem mesic zpet na geometrii, protoze mi auto porad trosku tahlo ke strane (zimaky +vyssi pruziny), coz v servise srovnali, ale po nejake dobe se zacali objevovat to nahle ustrelovani do stran. Pri klidne jizde se to deje minimalne, ale kdyz zrychluju, tak to dela dost casto. Nevi nekdo, co to muze byt a kolik penez zase v servise vyplaznu? mam takovej dojem, ze pred pul rokem byla v pocitaci vyctena sporadicka chyba rizeni, ale dal sem to nijak neresil, protoze auto se chovalo uplne normalne. Nedavno se opravovala prevodovka (diferencial), nemuze byt nejaky problem tam? problem abs? posilovac rizeni?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...