Publikováno Prosinec 26, 201014 r Dobrý deň prajem , mam doma Škodu Fabiu Classic 1.4 MPI a pred včerom mi prestalov fungovať predné stierače lenže čo som pozeral poistky sú všetky v poriadku čo može byť chyba ??, vedel by mi niekto poslať ako ma vyzerať pistna skrinky s pojistakmi či mam všetky poistky kde maju byť ?? dakujem
Prosinec 26, 201014 r Zalezi od vybavy. Mal by si v poistkach mat papierik s popisom, kde ma aka poistka byt. Nielde tu na fore tu je nascanovana ta karticka. Bud v elektrike alebo v inst. manualoch. Poistky tiez nestaci kontrolovat vizualne. Treba ich premerat. Niekedy vyzera poistka ok a je prepalena.
Prosinec 26, 201014 r Autor Ahha no tak vybava je zakladna a mam tam modre poistky 15 a ked som meral tak mi 3 nereagovali može to byť tym že som nemal auto naštartovane ??? alebo tam bude chyba a pri poistka je jedno ako ju tam vložim ??
Prosinec 26, 201014 r U pojistky je jedno jak jí tam dáš, jen se musíš trefit do ""uložení"". Proměřit, znamená vytáhnout ji ven a změřit na nějaký "mašince". Já měl taky "dobrou" pojistku a přesto mi strašně málo svítilo osvětlení interieru. Po výměně pojistky za jinej kus funguje na 100%.
Prosinec 26, 201014 r Autor ahha a poistku som preto chcel vymienať lebo mi nejdu predne stierače tie poistky som skusal zo skušačkou a ukazovalo že je v ok ale nejde nič a este jedna otazka blikaju mi svetla na Fabie može byť problem tiež s poistkami ???? alebo to bude niečo ine v jednom servise mi hovorili že to blika preto lebo mam LPG pohon ale moc tomu neverim podla vas čo može byť problem ??
Prosinec 26, 201014 r Otázka je co myslýš těma blikajícíma světlama? Myslíš hlavní světlomety nebo osvětlení palubky? Pročti si tohle TÉMA a možná tam najdeš odpověď. Na LPG tady je dobrej uživatel s nickem Karel LPG. Ale možný je všechno.
Prosinec 28, 201014 r Autor Takže problem vyriešeny poistka vymenena a museli sme aj akumulator naplniť distilovanou vodou lebo tam už nebolo ani kvapky
Únor 21, 201114 r Dobrý den. Mám Fabii Combi 2005 1.2 47kw a včera se mi podařilo pustit přimrzlý zadní stěrač a samozřejmě už nejde. Může to být pojistkou nebo je rozbitý motorek. Moc se vtom nevyznám, tak předem děkuji za odpověď.
Únor 21, 201114 r Tak naprv pozri poistky na tej kartičke pri poistkach to je vyznačene ktore su stierače.
Únor 21, 201114 r Zítra na to kouknu, já spíš myslel jestli by měla odejít v tomto případě pojistka nebo jestli jsem mohl províst i něco horšího a dražšího :-(
Únor 21, 201114 r Jo a ještě jedna možná hloupá otázka, když budu měnit tu pojistku musí se odpojovat baterka nebo tak něco. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.