Září 29, 201410 r néé, něco v tomto smyslu: http://aukro.cz/listing/listing.php?order=m&string=kkL&search_scope=category-7744&bmatch=seng-v6-p-moto_czech-0819 a když nebude fachat reklamuJ, případně vezmi další Upraveno Září 29, 201410 r od Wittmann
Září 30, 201410 r Ještě by mě celkem zajímalo když si ten kabel koupím tak jestli je a jak velký riziko že při běžných věcech jako test akčních členů nebo kódování kontrolek se poškodí řídící jednotka?
Říjen 1, 201410 r Jaký konktrolky bys chtěl nastavovat? Několikráte jsme to tady řešili: KKL je dobrý tak akorát do kamen, na kodování zapomeň, max si smažeš pár chyb. Jestli sis mohl dovolit Superba a chceš si dělat na něm diagnostiku, kup kabel HEX s pořádným origo softem. Nebo nekupuj nic Upraveno Říjen 1, 201410 r od SUP1
Říjen 1, 201410 r Já totiž mám superba a na tom nic měnit nechci jenomže mám doma ještě jedničkovou fabii a na tom bych si chtěl dodělat kontrolku brzdového obložení, otevření kufru a dveří a na to si myslím kkl kabel stačí u superba mám skoro kompletní výbavu takže tam mě to netrápí (důvod proč to píšu do tématu u superba místo do fabie tak je proto že u fabie to nikdo moc neřeší a pokud řeší tak nevyřeší)
Říjen 1, 201410 r Nahore jsi dostal odpoved. S KKL nic nenakodujes poradnyho a nenastavis. Vyctes chyby to jo, ale nic extra. Dej tisicovku za kabel a neres nesmysly nebo nekupuj nic. Tehdy jsem si sporivka koupil kkl, krasnej cernej. Rikam to proto, ze mi ted smrdi na policce a denne na nej koukam, protoze je mi lito vyhodit petikilo do kose. Ale stejne to tak dopadne.
Říjen 1, 201410 r na kodování Fabie plně postačuje KKL, respektive VAG do verze 4.09. Pokud dokonce seženeš verzi do seriového portu (ne usb) můžeš se hrabat v softu některých řídících jednotek (lze takto například dodělat stahování oken přes DO). Za tísícovku stejně žádný pořádný HEX nepořídíš.
Říjen 1, 201410 r To me chvili povidej, ze 12.12 za tisicikorunu nesezenes ja jsem ji sehnal, musis lip hledat.
Říjen 1, 201410 r psal jsem "pořádný". Jasně, že se dá v Číně objednat klon i s dopravou za 800,- (a zas tak moc hledet nemusíš), jenže to má několik nepředvídatelných vad. Také jsem měl "klonovací" období a nejvíc mě štvalo, že ta komunikace není zdaleka 100% a některé věci se prostě s tím kabelem dělat nedají, s každou genercí jednotek potřebuješ nový kabel a pak také to umírání... Když už jsem vypisoval objednábku na čtvrtý, rozhodl jsem se pro originál a od tý doby je klid. Takže pokud chce primárně kodovat Fabii, tak mu ten čínský HEX akorát bude komplikovat život.
Říjen 1, 201410 r tak koukám, že ceny i nadále klesají ale pokud opravdu nepotřebuješ nutně HEX, tak to nekupuj Upraveno Říjen 1, 201410 r od michal2009
Říjen 1, 201410 r Odkaz jsem vymazal, nema to tu co delat, kdyztak SZ. Jinak hex je stejne tak cinsky jako KKL, jen s Hexem udela diag i ldyz omladi svuj vozovej park, s KKL bude mit uz smulu. Vyber je na nem Upraveno Říjen 1, 201410 r od michal2009
Říjen 1, 201410 r I tak bych šel do HEX. Když už, tak full a napíchneš s tím celý koncern. Sem tam někdo draží. Zkus přihazovat třeba tady: http://aukro.cz/diagnostika-hex-can-vcds-11-11-2-komplet-v-cz-i4651748591.html Myslím, že chybu neuděláš
Říjen 1, 201410 r I tak bych šel do HEX. Když už, tak full a napíchneš s tím celý koncern. Sem tam někdo draží. Zkus přihazovat třeba tady: http://aukro.cz/diagnostika-hex-can-vcds-11-11-2-komplet-v-cz-i4651748591.html Myslím, že chybu neuděláš tak zrovna tohle úplně terno není. V tom cenzurovaném odkazu byla vyšší verze za necelých 19 USD vč. dopravy Upraveno Říjen 1, 201410 r od Wittmann
Říjen 1, 201410 r Já si to ještě rozmyslím co koupit, je pravda že HEX bych mohl použít i na nové vozy. Ještě bych se chtěl zeptat jestli vy jste automechanici nebo amatéři jen abych věděl jak je ovládání diagnostiky složitý jestli se to může naučit i amatér nejsem automechanik ale vše okolo aut mě strašně baví dělat a chtěl bych se diagnostiku naučit (pokud nejste automechanici tak jak jste se ovládání diagnostiky naučily) Dík za odpovědi
Říjen 1, 201410 r Naučit se ovládat diagnostiku je jednoduché, ale porozumět těm hodnotám, co píše, to je teprve ta pravá výzva
Říjen 1, 201410 r je udělaný jak pro blbý, takže to zvládnou i amatéři včetně automechaniků z autorizovaných servisů
Říjen 1, 201410 r wittmann, ty si tusim samozvaný odborník ale hlavne že chudakovi chlapcovi doporucujes kkl kábel na veci ktoré sním jednoducho nespraví...
Říjen 2, 201410 r Podle toho, jak wittmann bojuje za KKL bych rekl, ze je to dealer z ciny jak vysitej
Říjen 2, 201410 r Znám spoustu amatérů, kteří zvládají VAGínu lépe, než automechanici. Dokonce znám víc dobrých amatérů, než mechaniků
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.