Wittmann Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) néé, něco v tomto smyslu: http://aukro.cz/listing/listing.php?order=m&string=kkL&search_scope=category-7744&bmatch=seng-v6-p-moto_czech-0819 a když nebude fachat reklamuJ, případně vezmi další Editováno: 29. Září 2014, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John36 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Tak mě ty kkl kabely příjdou stejný akorát na aukru jsou levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John36 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Ještě by mě celkem zajímalo když si ten kabel koupím tak jestli je a jak velký riziko že při běžných věcech jako test akčních členů nebo kódování kontrolek se poškodí řídící jednotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 to jsem nikdy neslyšel, že by se stalo kvůli kabelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John36 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Ani ten SW nepoškodí řídicí jednotku když tam nastavím nějaký kontrolky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 (editace) Jaký konktrolky bys chtěl nastavovat? Několikráte jsme to tady řešili: KKL je dobrý tak akorát do kamen, na kodování zapomeň, max si smažeš pár chyb. Jestli sis mohl dovolit Superba a chceš si dělat na něm diagnostiku, kup kabel HEX s pořádným origo softem. Nebo nekupuj nic Editováno: 1. Říjen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John36 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Já totiž mám superba a na tom nic měnit nechci jenomže mám doma ještě jedničkovou fabii a na tom bych si chtěl dodělat kontrolku brzdového obložení, otevření kufru a dveří a na to si myslím kkl kabel stačí u superba mám skoro kompletní výbavu takže tam mě to netrápí (důvod proč to píšu do tématu u superba místo do fabie tak je proto že u fabie to nikdo moc neřeší a pokud řeší tak nevyřeší) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Nahore jsi dostal odpoved. S KKL nic nenakodujes poradnyho a nenastavis. Vyctes chyby to jo, ale nic extra. Dej tisicovku za kabel a neres nesmysly nebo nekupuj nic. Tehdy jsem si sporivka koupil kkl, krasnej cernej. Rikam to proto, ze mi ted smrdi na policce a denne na nej koukam, protoze je mi lito vyhodit petikilo do kose. Ale stejne to tak dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 na kodování Fabie plně postačuje KKL, respektive VAG do verze 4.09. Pokud dokonce seženeš verzi do seriového portu (ne usb) můžeš se hrabat v softu některých řídících jednotek (lze takto například dodělat stahování oken přes DO). Za tísícovku stejně žádný pořádný HEX nepořídíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 To me chvili povidej, ze 12.12 za tisicikorunu nesezenes ja jsem ji sehnal, musis lip hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 psal jsem "pořádný". Jasně, že se dá v Číně objednat klon i s dopravou za 800,- (a zas tak moc hledet nemusíš), jenže to má několik nepředvídatelných vad. Také jsem měl "klonovací" období a nejvíc mě štvalo, že ta komunikace není zdaleka 100% a některé věci se prostě s tím kabelem dělat nedají, s každou genercí jednotek potřebuješ nový kabel a pak také to umírání... Když už jsem vypisoval objednábku na čtvrtý, rozhodl jsem se pro originál a od tý doby je klid. Takže pokud chce primárně kodovat Fabii, tak mu ten čínský HEX akorát bude komplikovat život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 (editace) tak koukám, že ceny i nadále klesají ale pokud opravdu nepotřebuješ nutně HEX, tak to nekupuj Editováno: 1. Říjen 2014, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 (editace) Odkaz jsem vymazal, nema to tu co delat, kdyztak SZ. Jinak hex je stejne tak cinsky jako KKL, jen s Hexem udela diag i ldyz omladi svuj vozovej park, s KKL bude mit uz smulu. Vyber je na nem Editováno: 1. Říjen 2014, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 I tak bych šel do HEX. Když už, tak full a napíchneš s tím celý koncern. Sem tam někdo draží. Zkus přihazovat třeba tady: http://aukro.cz/diagnostika-hex-can-vcds-11-11-2-komplet-v-cz-i4651748591.html Myslím, že chybu neuděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 to jsem netušil, že se sem nesmí dávat odkazy na e-shopy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 (editace) I tak bych šel do HEX. Když už, tak full a napíchneš s tím celý koncern. Sem tam někdo draží. Zkus přihazovat třeba tady: http://aukro.cz/diagnostika-hex-can-vcds-11-11-2-komplet-v-cz-i4651748591.html Myslím, že chybu neuděláš tak zrovna tohle úplně terno není. V tom cenzurovaném odkazu byla vyšší verze za necelých 19 USD vč. dopravy Editováno: 1. Říjen 2014, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John36 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Já si to ještě rozmyslím co koupit, je pravda že HEX bych mohl použít i na nové vozy. Ještě bych se chtěl zeptat jestli vy jste automechanici nebo amatéři jen abych věděl jak je ovládání diagnostiky složitý jestli se to může naučit i amatér nejsem automechanik ale vše okolo aut mě strašně baví dělat a chtěl bych se diagnostiku naučit (pokud nejste automechanici tak jak jste se ovládání diagnostiky naučily) Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Naučit se ovládat diagnostiku je jednoduché, ale porozumět těm hodnotám, co píše, to je teprve ta pravá výzva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 je udělaný jak pro blbý, takže to zvládnou i amatéři včetně automechaniků z autorizovaných servisů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 wittmann, ty si tusim samozvaný odborník ale hlavne že chudakovi chlapcovi doporucujes kkl kábel na veci ktoré sním jednoducho nespraví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 a jejej konfrontace. Tak do toho: co konkrétně s ním neudělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Podle toho, jak wittmann bojuje za KKL bych rekl, ze je to dealer z ciny jak vysitej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Znám spoustu amatérů, kteří zvládají VAGínu lépe, než automechanici. Dokonce znám víc dobrých amatérů, než mechaniků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 A nechce se mi te´d tady dělat výčet věcí, co s KKL neuděláš, ale je toho hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.