Přejít na obsah

Boční kryty prahů ALU dekor - Yeti

milans14

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

chtěl bych znát názor na tento doplněk na YETIHO.Jinak rozšíření lemů blatníků již mám v konf.(vybraná barva yetiho-Č ervená Rosso Brunello metalíza)

http://shop.autosport-kucera.cz/products/bocni-kryty-prahu-alu-dekor-yeti/

Pokud by někoho zajímala celá má konfigurace-tak jí sem dám.

Dík za názory.

Milan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Model Yeti

Výbavová verze Active

Motor 1.2 TSI 77 kW 6-stup. mech.

Interiér Onyx

Barva Č ervená Rosso Brunello metalíza

Mimořádná výbava

1. "MAXI DOT" - 9Q2 5 000 Kč

2. Audiozdířka v loketní opěře vpředu "JUMBO

BOX" - 9WR

- Kč

3. Bederní opěry na sedadle řidiče a spolujezdce -

7P4

1 500 Kč

4. Loketní opěra vpředu "JUMBO BOX" - PKA 4 900 Kč

5. Ochranné boční lišty dveří, černé - 4B1 1 200 Kč

6. Přední mlhové svě tlomety s "CORNER" funkcí -

PWG

7 500 Kč

7. Rádio "BLUES" - 1 DIN s CD, MP3 - RAA 8 400 Kč

8. Střešní nosič, stříbrný (střední část) - PG1 3 400 Kč

9. Ukazatel kontroly tlaku v pneumatikách - 7K9 1 800 Kč

Příslušenství

Boční kryty prahů – ALU dekor

Dekorativní kryty zrcátek – ALU dekor

Dekorativní ochranná lišta zadního nárazníku –

ALU dekor

Koncovka výfuku pro motorizace 1.2 TSI a 2.0 TDI

CR 81 / 103 kW

Mechanické zabezpečení řazení pro vozy s

manuální převodovkou

Offroad paket - Rozšíření lemů blatníků

Prahové lišty černé

Přední lapače nečistot

Zadní lapače nečistot

Něco vyhodit - nebo přidat??

Odkaz ke komentáři

Ja bych pridal rozhodne koberce a dalkove zamykani, pokud mas male deti tak i elektricka okna vzadu (u oken s klickami mam z vicero aut zkusenosti, ze okna casem pomalu sjizdeji dolu - nebavi me to porad kontrolovat - napr. pred umyvanim auta).

Vykaslal bych se na ALU kryty kdeceho, stribrne hagusy, zasterky a originalni radio.

Zbytek je podle me v pohode, ochranne listy a offroad paket super, mlhovky k diskuzi - ja jsem je nikdy nepotreboval.

Jinak pokud mas zajem o koncovku vyfuku - muzu ti jednu levne prenechat (jestli tedy budes mit tu koncovku dvojitou).

Odkaz ke komentáři

ahoj, někde jsem četl na origo stránkách škody, že nejde současně dát lemy blatníků a přední zástěrky, tak jak to je, ty tam máš oboje a origo, nedal by jsi sem fotku jak to vypadá... dík jinak ty lemy prahů jsem viděl ve skutečnosti dávaj je na verzi champion - je to pěkný, ale ty prach bych za to asi nedal, počkám až bude druhovýroba...

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny,

chtěl bych znát názor na tento doplněk na YETIHO.Jinak rozšíření lemů blatníků již mám v konf.(vybraná barva yetiho-Č ervená Rosso Brunello metalíza)

Dík za názory.

Milan

8500,- za Alu prahy, který ani nejsou Alu ale z umělý hmoty, no to nééé, k tomu by mě nikdo nepřemluvil, kryty zrcátek taktéž, též bych vyhodil střední stříbrnej díl hagusů a lemy blatníků. Přidal bych 2 DINové rádio, možná ten centrál na dálku-to je komfort který člověk ocení :prc:

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři

Tak to jste mně dostali,nic méně mám o čem přemýšlet.

Jen se prozatím vyjádřím k některým názorům. A tak celkově.Jak psal jeden uživatel - auto mám zatím v konfigurátoru - je to zatím 1. varianta.Pro tento vůz jsmese rozhodli proto,že mám manželku na inv. vozíku a já sám jsme po 2x opraci páteře a chceme auto s větší světlu výškou kvůli nasedání,vysedání a také velikost kufru a variabilita sedaček.(zvažovali jsme i (ROOMSTER)

S těmi zástěrkami a lemy prahů máte pravdu,ono to opravdu dohromady nejde, dále některé věci jsou možná opravdu zbytečné - místo toho se dá pořídit něco jiného (důležitějšího).Také možná budu zvažovat tu barvu -ještě uvažuji nad červené nebo bílé (budu rád za názory).

Pokud by to uživatele neobtěžovalo,dal bych sem postupně ještě tak 2 varianty k vyjádření.Jěště k tomu rádiu - rozdíl mezi mým výběrem a tím, co mi radí jeden z uživatelů??

Dále pak pro "ŠKODOVÁCKÉ" auto jsme se rozhodli proto,že autosalon - servis máme cca 400 metrův od baráku.

Zatím díky.

milan.

Odkaz ke komentáři

V případě toho inv. vozíku je pro tebe velmi zajímavý vzít centrál i s dálkou, z těch barev preferuji bílou. Bílá na octavii 1 je celkem děsná, na Oct 2 je už pěkná, a na Yetim je super. Activ nemá třeba bederní opěrky na obou předních sedadlech, loketku - třeba by se ti to hodila na ty záda se pohodlně opírat, možná i zadní parkovák :palec2:

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři

Za asistenta rozjezdu do kopce chce škoda 2000Kč! Nepsal tu někdo, že to šikovní kluci umí za nějakou stokorunu a za další malý obnos i Conner funkci? Já tyto dvě věci možná dodatečně dodělávat budu.

To pravdou jest.

Onen šikovný kluk mi ale řekl, že v případě nahrání nového software do řídících jednotek v origo servisu dojde k vymazání nastavení těchto dodatečně aktivovaných funkcí.

A to proto, že se nahraje konfigurace, dle výrobních dat.

Otázka je, zda ušetření několika jednotek tisíc korun za ty případné problémy stojí.

Ale to je na uvážení každého z nás.

Jz

Odkaz ke komentáři

Jen se prozatím vyjádřím k některým názorům. A tak celkově.Jak psal jeden uživatel - auto mám zatím v konfigurátoru - je to zatím 1. varianta.Pro tento vůz jsmese rozhodli proto,že mám manželku na inv. vozíku a já sám jsme po 2x opraci páteře a chceme auto s větší světlu výškou kvůli nasedání,vysedání a také velikost kufru a variabilita sedaček.(zvažovali jsme i (ROOMSTER)

S těmi zástěrkami a lemy prahů máte pravdu,ono to opravdu dohromady nejde, dále některé věci jsou možná opravdu zbytečné - místo toho se dá pořídit něco jiného (důležitějšího).Také možná budu zvažovat tu barvu -ještě uvažuji nad červené nebo bílé (budu rád za názory).

Pokud by to uživatele neobtěžovalo,dal bych sem postupně ještě tak 2 varianty k vyjádření.Jěště k tomu rádiu - rozdíl mezi mým výběrem a tím, co mi radí jeden z uživatelů??

Dále pak pro "ŠKODOVÁCKÉ" auto jsme se rozhodli proto,že autosalon - servis máme cca 400 metrův od baráku.

Zatím díky.

milan.

Ohledně barvy, jsem moc spokojený se stříbrnou.

Líbí se mi, že přední stříbrná část předního nárazníků barevně splývá s barvou vozu a vzhled je více kompaktní.

Navíc stříbrná s černou jsou příjemně v kontrastu.

Je to jen názor (o který žádáš), ale samo je to věc vkusu.

Původně jsem stříbrnou nechtěl, ale teď bych neměnil za žádnou jinou! :)

Jz

Odkaz ke komentáři

Jo máš pravdu za 2000,- ale není to tolik abych to bastlil u někoho v garáži za pár stokorun. V konečném důsledku ten rozdíl-tak malá úspora asi nestojí za hrabání se v novém autě v záruce s ev. potížema.

... přesně tak. Naprostý souhlas.

Jz

Odkaz ke komentáři

Zatím díky.

milan.

Tady se míchají lemy blatníků a prahů .... já mám Championa a ten má lemy prahů a v pohodě jsem namontoval zástěrky (i když na léto ty zadní asi sundám, vypadá to divně, ale účel plní)

Odkaz ke komentáři

Neberte mě prosím vážně, mám dnes ještě volno, ale zítra mě humor přejde.

Barva – snad každé auto, když je nové, je hezké a barva na tom moc nezmění a stejně po čase si možná řeknete: měl jsem vzít tu druhou. Já tu budu hájit červenou a to proto, že jí objednávám.

Rádio- pokud nejste jako já milovník kvalitní hudby, asi bych tam rádio od škodovky nedával a pak si něco koupil za podstatně nižší cenu. Já tam rádio budu mít, ale je součásti výbavy Ambition.

Sedačky – i já mám problémy se zády a třeba oktávie byla pro mě na nastupování občas problémové auto ( asi proto jsem měl dvě po sobě, abych si to užil) Yeti je v tomto směru super.

Dálkové ovládání centrálu, za to se přimlouvám.

Bederní opěrky – hodně mi v octavii pomáhaly při delších cestách, já je beru jako nutnost.

MAXI DOT – za ten se tu na foru přimlouvá hodně lidí, já ho mám v základu, ale také pro něj asi budu hlasovat jako doplněk verze Active

Loketní opěra v předu – budu jí mít, ale po pravdě na předváděcím autě jsem během tří dní marně hledal polohu, kde by mi 100% vyhovovala.

Zástěrky mi dodá prodejce.

Zabezpečení auta ještě pořeším

Ten zbytek… dle mého soudu drahé.

A jen tak na okraj. Podle té výbavy bych možná začal počítat, jestli by nebylo vhodnější jít do vyšší základní výbavy. Hodně záleží na prodejci, ale já na 1.4 Active nedostal skoro žádnou slevu a na Ambition docela hodně, takže vyšší výbava byla v součtu levnější. Zní to možná divně, ale je to tak. Podobně jsem totiž dopadl i při kupovaní fabie1.4 combi. Nabídka verze Ambition byla jen o asi necelých 10 000Kč levnější jak verze Elegance.

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny,

Dík za názory.

Milan

Koukám že zástěrky jsou i na tom odkazu co jsi sem dal.

Odkaz ke komentáři

milans14: Vzhledem k tomu, že budeš víc času trávit za volantem než před autem, tak bych si asi odpustil některé vnější okrasné prvky a spíš investoval do výbavy interiéru. Moje tipy jsou:

Rádio SWING - oproti Blues vypadá mnohem "dospěleji" a s interiérem to udělá divy. Taky se moc přijemně a intuitivně ovládá, v rámci možností hraje dobře (popřemýšlej nad repráky do zadních dveří).

MaxiDOT - rozhodně ano, jak vzhled tam funkcionalita je super.

Loketní opěrka - já osobně jsem se s ní nemohl při testovací jízdě domluvit a taky mě přišlo, že na zadních sedadlech ubrala místo pro nohy (hlavně člověku, který by jel na prostředním sedadle), takže jsem si ji do konfigurace nedával. Dokonce to byl jeden z argumentů, proč jsem nešel přímo do výbavy Ambition, ale raději jsem si nakonfiguroval vlastní výbavu na úrovní někde mezi Ambition a Experience (propočítával jsem to i ve verzi Ambition, ale základ Active + výbava kterou jsem chtěl mě stejně vyšla o více než 20 000 levněji). Navíc odkládací panel mezi sedadly je super; je tam spousta různých úložných prostor na kelímky, tužky, doklady, atd.

Černé prahové lišty a ochranná lišta zadního nárazníku a dveří - OK, s tím souhlasím.

Offroad paket (lemy blatníků) - nad tím přemýšlím taky :)

Já jsme si ještě přidal např:

Vyhřívané ostřikovače čelního skla,

Elektrické ovládání všech oken - jak kvůli dětem, tak i kvůli tomu, že stahováním oken řeším to, když je potřebuju otřít a nechce se mi kvůli tomu vylézat z auta a hledat hadr. A taky mě ta klika na zadních dveřích přišla jako vyložený anachronismus :)

Paket pro špatné cesty - nutnost jak na polní cesty, tak i v zimě na parkoviště, kde se válí kusy ledu velké jak hlavy.

Malý kožený paket - kožený volant (4-ramenný) se mě držel mnohem lépe než plastový z výbavy Active - je masivnější, měkčí a vypadá rozhodně lépe (včetně kožené řadící páky a madla ruční brzy).

Sítový program do kufru + gumové koberce do interiéru i kufru

Odkládací stolek na zadní sedadla

Dálkové ovládání centrálního zamykání

ALU kola - udělají víc parády než všechen ALU dekor dohromady

Tempomat jsem řešil až dodatečně - v konfigurátoru ho mají za cca 11 000,- , dodatečně ho koupíš za 6 300,- a za montáž dáš do 2 000,-

Barvu mám šedou-platin - vypadá vyloženě elegantně. Původně jsem chtěl cappuccino, ale testovací vůz byl právě v šedé-platin a já jsem se zamiloval... ;)

Co nemám a co bych ocenil:

Asistent pro rozjezd do kopce

Vyhřívané sedačky - Yeti se vyhřívá celkem pomalu

Jinak co se týká kufru - mám verzi bez rezervy kvůli tomu, že vozíme velký kočárek a všechno se nám tam krásně vejde. Navíc kompresorek z opravné sady se dá použít na dofukování čehokoliv, co má ventilky :)

Odkaz ke komentáři

To máš pravdu s těmi výdechy, ale další jsou naštěstí pod předními sedačkami (což by ovšem v případě, že cestující vzadu nebudou mít nejčerstvější ponožky, mohl být problém... :) )

Ad tempomat: tak tomu říkám dumpingová cena...

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři

A pak, že se tu člověk nezasměje. Před chvilkou jsem v garáži kecal s kamarádem, který má docela velké problémy s pocením nohou. I čerstvé ponožky by po hodině jízdy byly problém……

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...