vikino1 Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Včera som mal smolny deň vletel som pravym prednym kolom do velkej diery.Pozrel som hneď gumu aj disk,ale žiadne poškodenie som nevidel.Došiel som domov v pohode/cca120km/ odstavil auto pri baraku asi o 15 min. kolo za 3sek. vyfučalo.Asi som mal velke šťastie.že sa to nestalo za jazdy.Čo je s gumou uvidim až zajtra v pneuservise ale čo myslite mal by som dať spraviť aj geometriu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Tos mel celkem kliku... Ja se pridam k dotazu - co to dela, kdyz je rozhozena geometrie??? Tahne do strany??? Klepe??? Ci co to dela??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Ja se pridam k dotazu - co to dela, kdyz je rozhozena geometrie??? Tahne do strany??? Klepe??? Ci co to dela??? Já měl celkem dost rozhozenou geometrii a ani jsem nepozoroval nějaké problémy. Dobře se to pozná na pneu, ale až po delší době Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Hmm, ted tam mam novy gumy, tak to asi jen tak nepoznam... Blizi se mi 45tkm kontrola, tak to asi necham udelat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Jak pise Gil na pneu poznas az po dlouhe dobe....a to uz je vetsinou pozde a pneu muzes leda tak vyhodit jinak ja mel volant mirne do leva a jel jsem rovne, to byl pro me signal, ze neni neco v poradku a take nebylo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Při stavu našich silnic nemá geometrii v pořádku asi nikdo. Když uděláš geometrii po 45000 km tak to určitě bude jenom dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Obyčejná stojí do 500kč to nemá cenu řešit... Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 No tak jsem taky vletěl do díry, udělalo to dvakrát bum, nikam to moc netáhlo, jen se mi zdák volant trochu v jiný poloze, jen maličko, hodil jsem to na geošku a byla špatná sbíhavost, raději bych obětoval peníze a nechal to zkontrolovat, než ohoblovat gumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Tak jak tak koukam, tak to necham udelat... alespon budu mit na chvili klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 17. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Tak som bol v pneuserv. našťastie guma je OK.Bol to ventil.Roztrhlo ho medzi kovovou a gumovou časťou.To som ešte nevidel a ani nepočul.Že by to bola len nahoda?Nebol poškodeny disk ani puklica.Tu geometriu dam urobiť niekedy v tyždni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 No tak jsem taky vletěl do díry, udělalo to dvakrát bum, nikam to moc netáhlo, jen se mi zdák volant trochu v jiný poloze, jen maličko, hodil jsem to na geošku a byla špatná sbíhavost, raději bych obětoval peníze a nechal to zkontrolovat, než ohoblovat gumu. Přesně jak říká JaKr, nijak moc se to hned nepozná jen při rovné jízdě (nejlíp třeba na dálnici) je volant šikmo jakoby trochu zatočeno . Po delší době je vidět že jde guma do kopru. Při větším rozhození už je cítit, že to táhne ke straně (zkušenosti z Favorita, ale myslím že na fábce jsou příznaky stejné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Obyčejná stojí do 500kč to nemá cenu řešit...Tom V origo servise udělají za 500 kč jen sbíhavost, ne geometrii. Ale někdy i jen sbíhavost stačí. Jinak v pneuservisech za zmiňovaných 500 kč udělají celou geometrii, tak bych jel rovnou tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.