Publikováno Červen 16, 200619 r Včera som mal smolny deň vletel som pravym prednym kolom do velkej diery.Pozrel som hneď gumu aj disk,ale žiadne poškodenie som nevidel.Došiel som domov v pohode/cca120km/ odstavil auto pri baraku asi o 15 min. kolo za 3sek. vyfučalo.Asi som mal velke šťastie.že sa to nestalo za jazdy.Čo je s gumou uvidim až zajtra v pneuservise ale čo myslite mal by som dať spraviť aj geometriu?
Červen 16, 200619 r Tos mel celkem kliku... Ja se pridam k dotazu - co to dela, kdyz je rozhozena geometrie??? Tahne do strany??? Klepe??? Ci co to dela???
Červen 16, 200619 r Ja se pridam k dotazu - co to dela, kdyz je rozhozena geometrie??? Tahne do strany??? Klepe??? Ci co to dela??? Já měl celkem dost rozhozenou geometrii a ani jsem nepozoroval nějaké problémy. Dobře se to pozná na pneu, ale až po delší době
Červen 16, 200619 r Hmm, ted tam mam novy gumy, tak to asi jen tak nepoznam... Blizi se mi 45tkm kontrola, tak to asi necham udelat...
Červen 16, 200619 r Jak pise Gil na pneu poznas az po dlouhe dobe....a to uz je vetsinou pozde a pneu muzes leda tak vyhodit jinak ja mel volant mirne do leva a jel jsem rovne, to byl pro me signal, ze neni neco v poradku a take nebylo......
Červen 16, 200619 r Při stavu našich silnic nemá geometrii v pořádku asi nikdo. Když uděláš geometrii po 45000 km tak to určitě bude jenom dobře
Červen 16, 200619 r No tak jsem taky vletěl do díry, udělalo to dvakrát bum, nikam to moc netáhlo, jen se mi zdák volant trochu v jiný poloze, jen maličko, hodil jsem to na geošku a byla špatná sbíhavost, raději bych obětoval peníze a nechal to zkontrolovat, než ohoblovat gumu.
Červen 17, 200619 r Autor Tak som bol v pneuserv. našťastie guma je OK.Bol to ventil.Roztrhlo ho medzi kovovou a gumovou časťou.To som ešte nevidel a ani nepočul.Že by to bola len nahoda?Nebol poškodeny disk ani puklica.Tu geometriu dam urobiť niekedy v tyždni.
Červen 17, 200619 r No tak jsem taky vletěl do díry, udělalo to dvakrát bum, nikam to moc netáhlo, jen se mi zdák volant trochu v jiný poloze, jen maličko, hodil jsem to na geošku a byla špatná sbíhavost, raději bych obětoval peníze a nechal to zkontrolovat, než ohoblovat gumu. Přesně jak říká JaKr, nijak moc se to hned nepozná jen při rovné jízdě (nejlíp třeba na dálnici) je volant šikmo jakoby trochu zatočeno . Po delší době je vidět že jde guma do kopru. Při větším rozhození už je cítit, že to táhne ke straně (zkušenosti z Favorita, ale myslím že na fábce jsou příznaky stejné)
Červen 18, 200619 r Obyčejná stojí do 500kč to nemá cenu řešit...Tom V origo servise udělají za 500 kč jen sbíhavost, ne geometrii. Ale někdy i jen sbíhavost stačí. Jinak v pneuservisech za zmiňovaných 500 kč udělají celou geometrii, tak bych jel rovnou tam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.