Sinius Vloženo 16. Červen 2006 Vloženo 16. Červen 2006 Jelikož je tohle Lampárna tak se tu můžuptát na věc která s autí moc nesouvisí: Nevíte někdo o nějaký Brigáde v okolí Liberce v termínu od 1,7 - 10,7? Za každou šanci jsem vděčnej. Díky, Pomozte mi tím ať můžu dál upravovat autí. Citovat
Host Bobik Vloženo 16. Červen 2006 Vloženo 16. Červen 2006 Harcov - Job student nebo ve meste Manpower, tam ti urcite neco sezenou, ale prizivej se na tobe pekne.... Citovat
Sinius Vloženo 16. Červen 2006 Autor Vloženo 16. Červen 2006 právě že o těch agenturách vím, já jen nevíte o někom kdo hledá studenta na vejpomoc, vopravdu skoro cokoliv Citovat
tomtom Vloženo 17. Červen 2006 Vloženo 17. Červen 2006 Harcov - Job student nebo ve meste Manpower, tam ti urcite neco sezenou, ale prizivej se na tobe pekne.... JJ. Manpower Ti dá 47-55/hod a povětšinou i kouli k noze a tři šichty, nedej bože kolotoč Citovat
MichalP Vloženo 18. Červen 2006 Vloženo 18. Červen 2006 Nebo zkus KAPPU People, ta mám pocit dělá i studenty, ale nejsem si jistej. Vím, ale že v Liberci je. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.