jirina5 Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Chci se zeptat majitelů navigace DX když u navigace pustíte menu audia - to kde se vybírá, z čeho se bude přehrávat - je tam FM, CD atd... Je tam také políčko AUX A/V. Můžete ho taky zvolit jako já? já ho zvolím a zčerná mi obrazovka. Chci se dopídit, jestli nemám v autě RGB převodník. Protože když vytáhnu vzadu konektor CD changeru, možnost CD je v menu šedá a nedá se na ni najet a potvrdit. Nemůžu vytáhnout rádio - je nějak extra přilepené (bývalým majitelem) a nechci ho rvát, jen abych zjistil, že to bylo zbytečné. Prosím Vás o odpověď. Jinak vyrábím aux, který připojím místo changeru podle návodu zde na fóru. Pokud bude fungovat, bude pro Vás k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidspeedy Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 mě to taky zčerná,když zadám aux,audio,video.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Ta položka jde na navi povolit a jelikož není vstup videa tak mas cerny obraz. Pokud nemas nekde aute nejake cinche nebo nejaky multimédia box, tak nebudes mit ani rgb prevodnik. Staci když sundáš kastlik spolujezdce a kryt u ridice nad nohama a uvidíš co jde za draty za radio, když ti nejde vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.