Přejít na obsah

DX AUX

Doporučené příspěvky

Chci se zeptat majitelů navigace DX když u navigace pustíte menu audia - to kde se vybírá, z čeho se bude přehrávat - je tam FM, CD atd... Je tam také políčko AUX A/V. Můžete ho taky zvolit jako já? já ho zvolím a zčerná mi obrazovka. Chci se dopídit, jestli nemám v autě RGB převodník. Protože když vytáhnu vzadu konektor CD changeru, možnost CD je v menu šedá a nedá se na ni najet a potvrdit. Nemůžu vytáhnout rádio - je nějak extra přilepené (bývalým majitelem) a nechci ho rvát, jen abych zjistil, že to bylo zbytečné. Prosím Vás o odpověď. Jinak vyrábím aux, který připojím místo changeru podle návodu zde na fóru. Pokud bude fungovat, bude pro Vás k dispozici. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Ta položka jde na navi povolit a jelikož není vstup videa tak mas cerny obraz. Pokud nemas nekde  aute nejake cinche nebo nejaky multimédia box, tak nebudes mit ani rgb prevodnik. Staci když sundáš kastlik spolujezdce a kryt u ridice nad nohama a uvidíš co jde za draty za radio, když ti nejde vyndat. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...