Viktor SF Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Nazdar...mám problém s kurením na mojej felicie 1.3, snažil som sa to dať dokopy, všetko možné som vyskúšal (vymenil som termostat, prečistil som celý radiátor a už ked som mal vypustenu chladiacu tak som ju aj komplet celu vymenil) a problém pretrváva. Ked idem po meste tak mi kúri len letný vzduch ked auto je už zahriate poriadne a stojím na mieste tak mi ide horúci ale stále to nieje ono...Tak by som niekoho poprosil o radu lebo ja už fakt neviem čo s tym je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 (editace) aby to nebylo tesneni pod hlavou,kapalina se nestraci? Editováno: 9. leden 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor SF Vloženo 9. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Sledoval som si to, a zdá sa mi že kvapalina je v pohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 a odvzdušnil si to? Ukazatel teploty ukazuje v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor SF Vloženo 9. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2011 odvzdušnil som to cez čidlo teploty, presne ako to má byť a aj teplota mi ukazuje správne hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor SF Vloženo 9. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2011 nemôže to byť tým že je nejak zanesený radiátor ??? bude to to tesnenie hlavy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Domluvit vyčistění chladicího systému nějakým žíravým sajrajtem v servisu - doma bych to nedělal, když to udělají v servise a někde to potom poteče, máš na to záruku. Následně překontrolovat sesazení všech rozvodů - jsou to plastové trubice pod palubovkou, nastrkané do sebe a může se při nějaké demontáži stát, že to nebylo sesazené jak má být, takže vzduch nejde kam má - do výdechů, ale funí kamsi pod palubovku. Dál zkontrolovat průchodnost topného radiátorku pro vzduch - ani Favorit, ani Felda nemají žádné nasávací filtry, takže naberou všechen bordel, který projde mřížkou v kapotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor SF Vloženo 9. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Díky moc pekne... no vyskúšam sa pozrieť na to či sú v poriadku rozvody vzduchu a ak nie tak to potom hodím do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.