Přejít na obsah

problem s kurením

Viktor SF

Doporučené příspěvky

Nazdar...mám problém s kurením na mojej felicie 1.3, snažil som sa to dať dokopy, všetko možné som vyskúšal (vymenil som termostat, prečistil som celý radiátor a už ked som mal vypustenu chladiacu tak som ju aj komplet celu vymenil) a problém pretrváva. Ked idem po meste tak mi kúri len letný vzduch ked auto je už zahriate poriadne a stojím na mieste tak mi ide horúci ale stále to nieje ono...Tak by som niekoho poprosil o radu lebo ja už fakt neviem čo s tym je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Domluvit vyčistění chladicího systému nějakým žíravým sajrajtem v servisu - doma bych to nedělal, když to udělají v servise a někde to potom poteče, máš na to záruku. Následně překontrolovat sesazení všech rozvodů - jsou to plastové trubice pod palubovkou, nastrkané do sebe a může se při nějaké demontáži stát, že to nebylo sesazené jak má být, takže vzduch nejde kam má - do výdechů, ale funí kamsi pod palubovku. Dál zkontrolovat průchodnost topného radiátorku pro vzduch - ani Favorit, ani Felda nemají žádné nasávací filtry, takže naberou všechen bordel, který projde mřížkou v kapotě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...