Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

asi před 14 dny se mi na O1 2002 1,9 TDi 81kw (150k najeto) objevila taková závada: při zařazení to začalo divně hrčet ze předu od motoru a navíc to divně kopalo do spojkového pedálu. Zastavil jsem, zabrzdil a při zařazení 1 a zátahu to hrčelo, tak jsem se chtěl podívat pod kapotu, ale znovu se mi to už nepodařilo nasimulovat. Tak jsem měl sice brouka v hlavě, ale asi 2 týdny nic. Dneska ráno jedu do školy a znovu...při řazení to občas zavibrovalo / kopalo do pedálu spojky a hrčelo to zepředu... dokonce, když jsem brzdil Octavku motorem, tak to hrčení bylo taky slyšet...a když jsem zařadil, tak zase to třepalo s pedálem spojky...

Problém je v tom, že to nědělá pořád... ale jen tak, z ničeho nic... při zařazení někdy to začne a pak to zase skončí...

Co by to mohlo být? Díky za odpověď. Doufám, že to nebude něco drahýho...jsem student a moc peněz nevydělávám...

• Autor

Pročetl jsem si tu par temat, mohl by to byt asi setrvak nebo spojka, ale nevím, proč to dělá jen občas!!!???

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.