matyman Vloženo 12. leden 2011 Vloženo 12. leden 2011 Mám problém. Mám Felicii 1.3MPI 50kw rv.99 a když nastartuju tak mě nedrží volnoběh (otáčky se pohybují kolem 500-800ot/min)ale motor si sám přidává a začne hodně kouřit z vejfuku. Asi po minutě po nastartování začne z vejfuku stříkat voda. Měl jsem to nastartovaný v garáži a během dvou minut sem měl pod výfukem louži a za ní uplně mokrou podlahu jak to stříká. Při studeném startu si přestala brát sytič (cca 1100ot/min). Má najeto 110 tis. a je garážovaná. Poraďte mi prosím, už si s tím nevím rady. Citovat
feela Vloženo 12. leden 2011 Vloženo 12. leden 2011 Zkusil bych to napíchnout na VAGa a zkouknout za studena teplotu, co dává čidlo teploty. Citovat
Škrabi Vloženo 12. leden 2011 Vloženo 12. leden 2011 V těchto dnech je zvětšená kouřivost normální ( pára ) ,pokud se ti neztácí voda tak je to O.K. . Jestli ano tak je to těsnění pod hlavou, bývá ještě jeden příznak a to střídavé foukání teplého a studeného vzduchu z topení. První co udělej ,kontrola VAGEM a základní nastavení. Citovat
matyman Vloženo 13. leden 2011 Autor Vloženo 13. leden 2011 Moc díky za odpovědi. Voda se mi tet začla trochu ztrácet z nádobky a během 2-3 měsíců je jí tam polovička co sem tam nalil to s tím topením taky zkusím. Kdyžtak napíšu co s tím bylo. Ještě jednou díky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.