Zdena_VM Vloženo 12. leden 2011 Vloženo 12. leden 2011 Prosím o radu - chtěl jsem přes VAGCOM nastavit automatické zamknutí dveří při rozjezdu, ale VAGCOM se mi nechce spojit s jednotkou 46 - Komfortní systém. S ostatními jednotkami se mi spojí. Mám Octavii III RS, v max. výbavě ... nevíte, kde by mohl být háček? VAGCOM je oficiální, aktualizoval jsem na verzi 10.6.1; Bez probléml jsem např. odemkl servisní menu v Columbusu, do 09 - Centrální elektronika se také dostanu, ale tam vlastně není s tímhle autem co nastavovat, potřebné věci jsou již z fabriky aktivovány. Citovat
samurai Vloženo 12. leden 2011 Vloženo 12. leden 2011 No věc číslo jedna je, že Octavia III neexistuje, je jen Octavia I, Octavia II a obě mají své facelifty. A dále - mám takový pocit, že jednotka 46 už u tvého auta vůbec není, vše se nastavuje v jednotce 9 (centrální elektrika) buď Adaptacemi, nebo dlouhým kódováním. V dlouhém kódování myslím hned v prvním Byte je Auto-Lock, ale pokud máš oficiální VCDS, tak máš i labely pro dlouhé kódování a někde to tam najdeš. Vycházím z elektroniky Fabie II FL, která by měla mít hodně podobnou strukturu. Ať se práce daří. Citovat
Zdena_VM Vloženo 12. leden 2011 Autor Vloženo 12. leden 2011 (editace) OK - tak já projdu ještě jednou to 9-ku. Procházel jsem jen to hlavní dle návodu. Ofiko VCDS to samozřejmě je, labely jsem tam natáhnul - jen návod kde co najdu mám z netu asi pro verzi před FL - nešel jsem všemi byte postupně. Jasně že je to II FL, ale všude se to zjednodušeně píše III, tak jsem v tom pokračoval. Díky za radu! Editováno: 12. leden 2011, autor: Zdena_VM Citovat
samurai Vloženo 12. leden 2011 Vloženo 12. leden 2011 Ona 46 už tam myslím vůbec není. Tipnul bych si na dlouhé kódování v jednotce 09, nebo možná ještě Adaptace v té samé, ta se stará o tyto věci. Citovat
Zdena_VM Vloženo 12. leden 2011 Autor Vloženo 12. leden 2011 (editace) :-) OK ... je škoda, že to nejde zapnout rovnou. Máme ve firmě Kangoo ... tam déle podržíš tlačítko zamknutí a nastavíš si automatické zamknutí při rozjezdu ... no, nedá se nic dělat. Editováno: 12. leden 2011, autor: Zdena_VM Citovat
paldous Vloženo 12. leden 2011 Vloženo 12. leden 2011 OK - tak já projdu ještě jednou to 9-ku. Procházel jsem jen to hlavní dle návodu. Ofiko VCDS to samozřejmě je, labely jsem tam natáhnul - jen návod kde co najdu mám z netu asi pro verzi před FL - nešel jsem všemi byte postupně. Jasně že je to II FL, ale všude se to zjednodušeně píše III, tak jsem v tom pokračoval. Díky za radu! muzes mi poradit jak jsi natahnul ty labely? ja mam taky origo kabel, SW mam taky 10.x.x ale vubec jsem netusil ze se k tomu daj jeste natahnout labely, poradis jak? Citovat
Zdena_VM Vloženo 12. leden 2011 Autor Vloženo 12. leden 2011 Teď to nemám před sebou, ale v LCODE je možnost je natáhnout ... labely najdeš v adresáři kam jsi instaloval VAGCOM ... je tam adresář label a zvolil jsem, tuším 30-bit :-) XPL jsou české, LBL anglické. Jakmile natáhneš, doplní se popisky k jednotlivým bitům. Citovat
Zdena_VM Vloženo 13. leden 2011 Autor Vloženo 13. leden 2011 Sedl jsem do auta a nastavení zamknutí dveří našel na MAXIDOTu ... tím pádem kódování řešit nemusím ... Citovat
samurai Vloženo 13. leden 2011 Vloženo 13. leden 2011 No jo, to je fakt, tady už je možnost toho, co si lidi často kódovali, změnit v MaxiDotu, třeba trojblik, osvětlení... to je tak, když najednou pracuju s Fabií a Octavií a pak už nevím, kde co bylo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.