Flat.. Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Zdravím, tak jsem zakoupil autorádio s hadsfree a má v sobě dokonce interní mikrofon pro volání. Nevěřím ale že kvalita příjmu na místě rádia bude kvalitní, proto jsem dokoupil extrení mikrofon. Chci se zeptat jak máte v Oktávce 1 vedený kabel a kde je nejlepší uchytít mikrofon, aby byl hovor co nejsrozumitelnější. Díkec moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Já mám mikrofon ve stropní lampičce,je tam na něj místo.Kabel tažený pod stropnicí a po "A"sloupku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Ano, mám to taky tak... mám sice jiné handsfree. ale mikrofon na tomto místě dobrá volba. Mluvím tiše a na druhém konci mě slyší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flat.. Vloženo 14. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Super díky moc kluci O víkendu se do toho pustím, nejhorší určitě bude propojení přes palubovku. No uvidíme jak to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.