Rmmn Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 zdravim vas panove mam takovy mensi problem s mou octavii r.v.2000 2.0 benzin AQY. Dela me to cca kazdych 800km. jedu na jakoukoliv rychlost a auto jakoby prestane reagovat na plyn i kdyz ho mam seslaply na podlaze tak jakoby jelo na volnobeh, musim podradit a nebo cca po 5sekundach opet chyti dech a jede jak ma. Mate s tim nekdo zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rmmn Vloženo 18. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Tak dnes me to udelalo znova a vsiml jsem si ze pri tom problikne kontrolka baterky - červeny obdelnik s plus a minus. ma s timto jevem nekdo zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOMINIK 23 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Tak dnes me to udelalo znova a vsiml jsem si ze pri tom problikne kontrolka baterky - červeny obdelnik s plus a minus. ma s timto jevem nekdo zkusenost? Hoď to na diagnostiku a uvidíš...já měl podobný problém na své octávce 1.6 74kw a byl to hallův snímač na vačkové hřídeli,po výměně vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.