Přejít na obsah

SPOJKA PROKLUZUJE

jirka1022

Doporučené příspěvky

Ahoj tak já bychom se rozhodl podle toho jak dlouho bych si auto chtěl ještě ponechat. Pokud by byla uváha, že ho stejně za nějaký rok či dva prodám tak tam šupnu zpátky tu dvouhmotu. Jinak bych tam nechal dát tu jednohmotu a vzhůru za dalším navýšením výkonu. Samozdřejmostí je výměna pak také turbíny pokud bychom se bavili o výkonu do 170 koní. Dálší koně už by vyžadovali i výměnu ostatních komponentů motoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj tak já bychom se rozhodl podle toho jak dlouho bych si auto chtěl ještě ponechat. Pokud by byla uváha, že ho stejně za nějaký rok či dva prodám tak tam šupnu zpátky tu dvouhmotu. Jinak bych tam nechal dát tu jednohmotu a vzhůru za dalším navýšením výkonu. Samozdřejmostí je výměna pak také turbíny pokud bychom se bavili o výkonu do 170 koní. Dálší koně už by vyžadovali i výměnu ostatních komponentů motoru.

Ahoj, jakože jednohmota vydrží jen rok?? Vydrží méně?? No auto chci mít rozhodně ještě dlouho, ale o dalším zvyšování výkonu neuvažuji, jenom chci vyměnit tu spojku. Je určitě třeba měnit i SETRVÁK? Co když nechám původní?Mám najeto 136 tis.

Odkaz ke komentáři

To určitě néé jednohmota toho snese podstatně více. Ale pokud netoužíš po dalším navyšováním výkonu tak rozhodně zpátky dvouhmotu je přeci jen kultivovanější na projev. Co všechno je třeba vyměnit netuším jsem spíš laik, ale já bych to měnil určo celý spojkový komplet přeci jen je s tím dost práce aby se to nemuselo zase za chvilku rozdělávat znovu.

Odkaz ke komentáři

To určitě néé jednohmota toho snese podstatně více. Ale pokud netoužíš po dalším navyšováním výkonu tak rozhodně zpátky dvouhmotu je přeci jen kultivovanější na projev. Co všechno je třeba vyměnit netuším jsem spíš laik, ale já bych to měnil určo celý spojkový komplet přeci jen je s tím dost práce aby se to nemuselo zase za chvilku rozdělávat znovu.

Co znamená kultivovanější na projev?? Jako že rozjezd a řazení s jednohmotou bude razantnější nebo jak to popsat?! jednoznačně chci minimálně měnit sadu lamela, přítlačák a ložisko. Dnesk a jsem byl v servise a říkali že to musí rozebrat a až pak zjistí jestli tam můžu dát LUK nebo SACHS, je to prabda?? já si jí chci totiž koupit sám, protože oni chtějí 13000 za komplet, ale na netu ho seženu za polovic, od LUKU

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...