Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřebuji vyměnit zámek zadních levých dveří, je takový zelenočerný, ale nepodařilo se mi na něm najít smysluplné číslo dílu. Podle ETKY (dle VIN) tam je z výroby číslo 3B4 839 015 M, který byl nahrazen novějším 3B4 839 015 AL. Když to prohodím netem, tak mi říká, že to M-ko je na Superb a AL jen origo. Pak jsem našel Čínu s označením 3B4 839 015 A za šest stovek, ale nevím, jestli tam půjde. Vyznáte se někdo v těch zámcích?

• Autor

Prvotně mi jde o to číslo, ale dík za radu.

Zeptej se ve škodovce tam ti řeknou jakou dávaj náhradu za to co tam máš teď.Jinak jinej zámek jsem nenašel(krom tý číny) snad pokud by se ti podařilo sehnat starší se stejným číslem na vrakáči nebo inzerát.Pak záleží co máš za výbavu ve dveřích.Ale škoda servis ti podle vinu řekne víc.

• Autor

Ve Škoda servisu mi podle VINu řekli to, co bylo v úvodním dotazu. To ale neznamená, že to u nich musím za každou cenu kupovat :-)

Kolik za to chce škodovka? jinak ten odkaz je na škoda díly který jsou levnější než na salonu a hlavně jsou to origo díly.Jinak na vrakáči si řeknou za starší 500-1000kč a to ve srovnání s cenou novýho za kterou dáš něco přes 2tis.kč je asi nejrozumnější řešení a koupit raděj novej díl než dát polovinu ceny co je za novej a očekávat že přestane fungovat nebo začne blbnout mikrospínač a co se týká číny tak to je asi to samí jako koupit jetej díl.

• Autor

Servis za to M chce od 3.100,- Kč výš.

Je to na tobě jak se rozhodneš ale můj názor kup novej a máš po starostech.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.