Olin Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz 12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz se koná 27.-29.05.2011 v tradičním prostředí Triocampu Praha 8 - Dolní Chabry, Ústecká ulice. (mapa) Asi největší letošní změnou je generální partner srazu LEVNEPNEU.cz Pátek 27.05.2011 Sraz začíná již v pátek, kdy většinou přijíždějí skalní přiznivci. Kemp je pro účastníky otevřen od 15.00 do 19.00 hodin. O pozdějším příjezdu informujte pořadatele srazu. Večer bude následovat volná zábava plná pokecu nejen o Škodovkách Sobota 28.05.2011 Kemp pro příjezd účastníků je otevřen od 8.00 Poté následuje příprava aut na soutěž a jejich představování. Každý účastník umístí za čelní okno srazovou kartu, kterou následně odevzdá odborné porotě, která vyhodnotí nejlepší auta srazu v daných kategoriích. Svou účast můžete potvrdit také na facebooku TOP 7 Škoda veterán (do roku 1977) TOP 7 Škoda oldies (Škoda 105-136, Rapid, Garde od roku 1978) TOP 7 Škoda Favorit, Felicie TOP 7 Škoda Fabia, Roomster TOP 7 Škoda Octavia, Superb, Yeti TOP 7 VW koncern 5 pohárů Ocenění poroty 1 pohár Best of Best Neděle 29.05.2011 Po probuzení, snídani a vystřízlivení prosíme účastníky, aby do 12,00 opustili kemp, pokud se předem nedohodnou na pozdějším odjezdu s majiteli kempu. Letošní vstupné díky partnerům srazu bude: pro členy - 150,- Kč za auto bez ohledu na počet osob (max 5) pro ostatní - 250,- Kč za auto bez ohledu na počet osob (max 5) Toto jsou zatím základní informace a o dalších Vás budeme průběžně informovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 za mě ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Mám to kousek, takže asi jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Jdu objednat chatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Zřejmě taky dorazíme, jen ještě nevím kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Chatka objednána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 já letos dorazím určitě a chtěl bych zůstat v pátek na noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Určitě se taky přijedu podívat. Na 100% dorazim v sobotu ráno a v sobotu večer odjezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Oline,vim terminy jsou zapeklity,ale i loni byl ve stejnou dobu ladasraz,tak v chabrech budu zas az na podzim.stve me to,ale s moji lestenkou sem loni vyhral 2 misto nejhezci auto srazu,tak se pokusim bojovat znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MGTka Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Jakého máš žigulíka mohu-li se tázati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Mám dva ten první je po tátovi Lada 2103,je v původním stavu včetně laku a plechů.Nu a ten druhej je Lada 2105 v rallye úpravě skupiny A se sportovním průkazem a k oboum mám průkazy historického vozidla. snad mě admin nevynadá,že to sem nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MGTka Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Já jen, že ,můj bratr je členem Lada Klubu. Má červenou 2016(myslím) s motorem lancia delta 1,6T. Občas navštíví i jakýsi ten sraz, tak mě napadlo, že LADA nadšenců není zas tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 1. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Dost lidí se vždy před srazem ptá kolik je vstupné a já vždy odpovídám, že se snažíme vstupné udržet na stejné urovní jako v minulých letech. (vstupné bylo 300,-Kč a pro členy 200,-Kč za auto bez ohledu na osoby) Letos se nám to ale nepovedlo !!! - ZLEŇUJEME Letošní vstupné díky partnerům srazu bude: pro členy - 150,- Kč za auto bez ohledu na počet osob (max 5) pro ostatní - 250,- Kč za auto bez ohledu na počet osob (max 5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 tak když už sem všichni otrocky píšou že se zúčastní tak já jen doplním že se nezúčastním...... .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 raca: děláš chybu, nevíš o co přicházíš... Já se určo zúčastním pokud to okolnosti dovolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 luky: mě to stačí vidět na fotkách,já sem skromnej... ... navíc na srazu kde je víc jak deset aut trpím úzkostí a tikem leveho oka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Já snad po několikátém odkladu taky dorazím raca: úzkost a tik??? tvá hérečka má divné jméno :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 ani nevim jestli to mám vubec psát, já dorazim pá-ne normálka od rána do rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 to si nenechám ujít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Já přijedu, termín si píšu do diáře, abych nepropásl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Melicharik Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 v tu dobu budu v chorvatsku :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 30. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Letáček - 12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz 12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz se koná 27.-29.05.2011 v tradičním prostředí Triocampu Praha 8 - Dolní Chabry, Ústecká ulice. Asi největší letošní změnou je generální partner srazu LEVNEPNEU.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfree Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Wow urco rad dorazim i když zatim nejsem členem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Hoj letos se chystám poprvé dorazit chci se zeptat jak se to s nocovaním z PA na SO??? Musí být rezervovaná chatka nebo mužu dorazit se stanem nebo jak se tohle řeší???? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Stan si klidně vem,jen za něj zaplatíš poplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.