Laky-Fabi Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Aha,já si to tak trochu myslel,ale nebyl jsme si jist..:-) Díky za informaci... Plnou registraci/členství asi nestihnu...ale i tak na skodahome sraz přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 (editace) aháá. díky za vysvětlení toho členství. A můžu se jím taky stát? resp kde se mám registrovat?? Jinak na sraz přijedu,vezmu s sebou ještě kamaráda . Vyjedem od Brna v pátek cca mezi 5-6 večer. tzn snad do 8mi budeme na místě. Četl jsem, že je to třeba někde nahlásit, že přijedeme později? Pokusím se dřív, ale uvidíme jak skrz práci. EDIT: a jak je to se stanem? kolik se doplácí/nedoplácí? Editováno: 23. Květen 2011, autor: Ondraasek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RK.Reznik Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Abych to trošku ujasnil - to, že je člověk registrovaný zde na fóru neznamená, že je člen. To je pouze registrovaný uživatel fóra. Členem se člověk stává přihlášením do Skodahome klubu, zaplacením poplatku a placením ročních poplatků. Jako "odměnu" má pak levnější vstup třeba na tuhle akci. Členství se prokazuje kartičkou, kterou platící člen dostane a je na ni jeho přezdívka a členské číslo. Jen pro upřesnění. Že je člověk člen se dá poznat dle jeho ikonky pod obrázkem. Viz třeba já. Ahoj dik tak už v tom nám jasno.Mám na vás prozbu pojedu na sraz prvně tak jesti mě někdo můžete poradít kudy se mám vydat když pojedu z Plzně.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 registrovat se můžeš zde http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=global§ion=register a nahlaš to Olinovi, má sraz na starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Sobota to jistí na kukačku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 aháá. díky za vysvětlení toho členství. A můžu se jím taky stát? resp kde se mám registrovat?? Jinak na sraz přijedu,vezmu s sebou ještě kamaráda . Vyjedem od Brna v pátek cca mezi 5-6 večer. tzn snad do 8mi budeme na místě. Četl jsem, že je to třeba někde nahlásit, že přijedeme později? Pokusím se dřív, ale uvidíme jak skrz práci. EDIT: a jak je to se stanem? kolik se doplácí/nedoplácí? tady máš info o kempu http://www.triocamp.com/index2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 registrovat se můžeš zde http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=global§ion=register a nahlaš to Olinovi, má sraz na starosti na fóru registrovanej ale jsem. Olinovi to napíšu.. Zajímá mě spíš, jak se registrovat do klubu? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Zkus TENTO odkaz, tam už se doklikáš k registraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
míragolfík Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Jak se mám prokázat že jsem člen Skodahome??? Jinak už jse moc těším na sraz. Míra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Musíš mít kartičku člena škodahome (zaplacené příspěvky) nebo si myslím, že bude stačit pamatovat si číslo kartičky a nick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 25. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Přístup do klubové sekce je z hlaních stránek SKODAHOME - klienská část. http://old.skodahome.cz/members Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Oline budou opet samolepky Skodahome? :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 26. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Samolepky budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 26. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Večer plný zábavy aneb hádáme filmy, CampTrio, Škoda Home Předpokládaný začátek: 20.00 hod. Dne: 28. 5. 2011 Filmy: Filmová ukázky - české, zahraniční Seriály: Ukázka ze seriálu a hádáme název seriálu /české/ Rozkrývačky: Hádání obrázku, kdy se ukázka postupně rozkývá. Karaoke – dle přání si může každý kdo chce vybrat písničku kterou si chce zazpívat. ( vše v duchu Škodovek a VW ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 prikladam jeste mapu kdyby nekdo nevedel http://maps.google.cz/maps?f=q&source=s_q&hl=cs&geocode=&q=triocamp&aq=&g=%C3%9Asteck%C3%A1,+Doln%C3%AD+Chabry,+184+00+Praha&brcurrent=5,0,0&ie=UTF8&t=h&ll=50.153304,14.452161&spn=0.007905,0.018153&z=17&iwloc=A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 26. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 1. TOMBOLA SKODAHOME.cz A ještě jedno překvapení na závěr - bude i tombola, ve které budete moci vyhrát například Radio s DVD, monitor, reproduktory, modely aut nebo sadu návleků na kola. Celkem bude 50 cen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Libore chci rádio! Za kolik bude lístek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 26. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Lístky budou za desetikačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Ok,snad manželka šáhne do peněženky....abych měl pár lístků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Doufám že je nerozprodáte už v PA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 To nikde okolo není slušná myčka kruci :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 27. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Předpověď počasí - v sobotu Praha SLUNEČNO http://www.meteocentrum.cz/predpoved-pocasi/predpoved-pocasi-praha-52.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 To nikde okolo není slušná myčka kruci :( Umej si to předem doma a kdybliček sebou. Je tam voda takže není problém to umejt až na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Lístky budou za desetikačku A kolik stojí výherní lístek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 27. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 no, to bude drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.