JíraP Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Zdravím, při řazení ze čtyřky na pětku a ze šestky na pětku se při spouštění spojky ozve vrznutí (houknutí), které hned odezní, jinak jde všechno dobře. Nevíte co by to mohlo být? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Břeťa Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Čao mě to dělá taky, takže jsem zvědavy jestli to už někdo řešil, ja to typuju na sinchron ale necham si poradit od někoho kdo to už řešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JíraP Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Díky za tip, taky jsem ten názor slyšel, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Břeťa Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 No vidím že to dělá asi jen nám dvoum a nikdo to neřeší :help: a neporadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sat Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 synchron to nebude není tam takový rozdíl otáček jako u nižších stupnů,synchrony odchází na 2-ce a 3-ce koukni na řazení uloženi ap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blefa Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Zdravím, při řazení ze čtyřky na pětku a ze šestky na pětku se při spouštění spojky ozve vrznutí (houknutí), které hned odezní, jinak jde všechno dobře. Nevíte co by to mohlo být? Díky moc. Dela mne to stejny, mam passat 2.0 tdi kod prevodovky HDV... Je uvolneni lozisko v prevodovkovy skrini a protaci se (je na nem 5.,6., a zpatecka).. Staci sundat gumovy vicko z boku prevodovky a pod nim je hned to lozisko.. Pokud to neni moc vymlety necha se to zalepit a chvili to drzi.. Pokud by to nekdo chtel odstranit na porad, tak prevodovka ven a nalisovat mezikrouzek mezi lozisko a skrin.. Nebo to dat sem http://www.prevodovky-sixta.cz/vase-nejcastejsi-otazky ... Prej to delaj prevodovky nad 200tkm, mne budiky ukazujou jen 100tkm, takze asi smotajev... Kolik mas najeto ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 (editace) Tak se taky hlásím "do klubu" s pazvuky při přeřazení na 5, nevím zda se to bude zhoršovat, pozoruju to tak měsíc, ale je to slyšet ikdyž na tu 5 brzdím motorem - dojíždím do vesnice z mírného kopce bez plynu, rychlost okolo 60 a je slyšet jak to hučí. Jinak taky převodovka HDV. Editováno: 15. Duben 2011, autor: Rass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir21 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Takze uplne stejny problem, dela mi to uz odm 140000 km, momentalne 190000 a porad stejne hvizdne pri razeni na 5º Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.