Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravym Vas. Mam problem so SKODOU FORMAN r.v.1993 este karburator. Ked bolo vlhke pocasie tak som nemohol nastartovat. Tak som vymenil novy rozdelovac kabelaz cievku sviecky a auto startuje ako nove. Ale. vcera som isiel na nakupy a auto zdochlo z nicoho nic a nechcelo mi nastartovat az sa vybila baterka. Benzinu je pol nadrze. Uz sa mi to raz stalo a stacilo ma roztiahnut a auto bezalo.. No vcera ma roztahovali auto aj nastartovalo kym som drzal pln na podlahe ale ked som ho pustil tak vzdy zdochlo. Ako keby uz potom plynovy pedal nereagoval. Za jazdy pri rozbiehani mi ho zasklbava ako keby nemal dobry tah. ja proste neviem viete mi niekto poradit co s tym moze byt? Velmi pekne dakujem za kazdu dobru radu.

Skús prečistit karbec.Keď to nepomôže,tak je zrada v elektrike

Není ten Forman náhodou vybavený karburátorem Pierburg "Ecotronic" ??? Jestli ano, tak by první cesta měla vést na vrakáč a tam shánět obyčejného Pierburga bez elektroniky...

• 3 týdny později...

Zkus mrknout na celou palivovou soustavu. Může to být špatná palivová hadička, v který se udělá podtlak, scvrkne se a přeruší se dávka paliva. Zkus mrknout taky na palivovej filtr jeslti není moc zanesenej. Nebo něco v karbecu. Nech ho pro jistotu pročistit

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.