Přejít na obsah

Skoda Forman Zhasina za jazdy

davero

Doporučené příspěvky

Zdravym Vas. Mam problem so SKODOU FORMAN r.v.1993 este karburator. Ked bolo vlhke pocasie tak som nemohol nastartovat. Tak som vymenil novy rozdelovac kabelaz cievku sviecky a auto startuje ako nove. Ale. vcera som isiel na nakupy a auto zdochlo z nicoho nic a nechcelo mi nastartovat az sa vybila baterka. Benzinu je pol nadrze. Uz sa mi to raz stalo a stacilo ma roztiahnut a auto bezalo.. No vcera ma roztahovali auto aj nastartovalo kym som drzal pln na podlahe ale ked som ho pustil tak vzdy zdochlo. Ako keby uz potom plynovy pedal nereagoval. Za jazdy pri rozbiehani mi ho zasklbava ako keby nemal dobry tah. ja proste neviem viete mi niekto poradit co s tym moze byt? Velmi pekne dakujem za kazdu dobru radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Zkus mrknout na celou palivovou soustavu. Může to být špatná palivová hadička, v který se udělá podtlak, scvrkne se a přeruší se dávka paliva. Zkus mrknout taky na palivovej filtr jeslti není moc zanesenej. Nebo něco v karbecu. Nech ho pro jistotu pročistit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...