mylys Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 dtto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 6. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Ja si nemozem pomoct, ale to vyhrievanie skla je na NEZAPLATENIE a nie len ked riadne namrza, ale aj ked sa zahmlieva... Urcite NELUTUJEM tych penazi navyse! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedrospc Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Yeťáci, tento problém mám bravúrne vyriešený. Tesne po kúpe som si nechal dodatočne domontovať nezávislé kúrenie a guľu. Teraz v zime, keď viem že pôjdem niekde z Yetim, tak polhoďku pred tým si ho zapnem. No a mimo iného mi krásne ofúkne predné okno, z ktorého zlezie aj sneh. No a to mimo iného? Nezávislé kúrenie som si obstaral hlavne kôli motoru a studeným štartom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Kolko ta to stalo? Webasto vychadza okolo 1500 euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Yeťáci, tento problém mám bravúrne vyriešený. Tesne po kúpe som si nechal dodatočne domontovať nezávislé kúrenie a guľu. Teraz v zime, keď viem že pôjdem niekde z Yetim, tak polhoďku pred tým si ho zapnem. No a mimo iného mi krásne ofúkne predné okno, z ktorého zlezie aj sneh. No a to mimo iného? Nezávislé kúrenie som si obstaral hlavne kôli motoru a studeným štartom... Kampak bufika namontovali ? Do kufru ? Pod kapotou nevidím žádný vhodný prostor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.