paldous Vloženo 15. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 ak mas 2007 tak to na 100 percent nevadi, ja som tiez mal predtym na 2008 denne cez hmlovky a k tomu aj corner a aj comming a leaving...ide to v pohode, nevies sem vlozit ake tam mas aktualne kodovanie? skopiruj kod a mozme sa nan pozriet prip upravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael9 Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 ak mas 2007 tak to na 100 percent nevadi, ja som tiez mal predtym na 2008 denne cez hmlovky a k tomu aj corner a aj comming a leaving...ide to v pohode, nevies sem vlozit ake tam mas aktualne kodovanie? skopiruj kod a mozme sa nan pozriet prip upravit... cau. To kodovanie asi nezistim lebo chodim za kamosem a on je doma len niekedy a je 40 km odomna. je z druhej dediny. Dakujem ti pekne za tvoj cas a nervy co si stravil s mojou konverzaciou. Este raz dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviazlin Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Dakujem velmi pekne za ochotu ale kamos ma kabel ktory pasuje na passat B5, to bude pasovat aj do octavky mojej nie? a na konkurencnom fore som nasiel presne navody ako postupovat pri kodovani.. je tam presny postup aj vsetky funkcie ktore sa daju nakodovat A mohl by jsi mi poslat odkaz ? taky mam ocktaviu 2005 a chtel bych to :-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOSER_ Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Ahoj, prosím o radu, táta odemkne na dálku OII liftback 08 a zadní svítilny se rozsvítí (comming home, leaving home) ale po asi 3 vteřináchparkovačky v zadním levém světle zhasnou a světla tak nesvítí po celém obvodu. nevíte někdo kde by mohla být chyba? Doposud to fungovalo jak mělo. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Zdravim, mam original destak se svetelnym senzorem z vyroby. Octavia 2 facelift 5/2009, vybava: elegance. Problem je nasledujici. Je tma, jdu k autu, spinac je v nastaveni AUTO, nastaveno v palubnim pc - vse aktivovano. Otevru na dalku a comming home se nerozsviti na poprve, ale kdyz dalkovy ovladac zmacknu podruhe. (Viz. Video) Obcas mi blbne i behem jizdy, kdy je slunecno a vozidlo ma stale hlavni svetlomety nasvicene misto prepnuti na denni sviceni? Zhruba pred pul rokem byl senzor menen a myslim, ze od te doby to blbne. Nejaka rada?? trim.0963A2C7-863C-4E26-91B0-C227099FD981.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Cau, mam vymeneny destak, ale nefunguje? Octavia 2 facelift, destak s comming/leaving je z vyroby. Vzhledem k tomu, ze byl vadny clen fora mi ho vymenil, ale spatne nakodoval - Respektive byl tam jiny nez nakodovany, tak mi to Ferda nastavil a opet nefunguje jako pred tim? Problem je v tom, ze se to projevi hlavne, kdyz prijedu zamknu, odejdu. Nekdy se stane, ze cca hodinu pote se vratim, zmacknu dalkac a svetla nic:-( tak mackam podruhe a funguje to. Kde muze byt problem. Popisuji stav, kdy jdu do auta za tmy ci do neosvetlene garaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 (editace) Dobrý den Mám dotaz k funkci Leaving – home. Jak uvádí návod, mělo by dojít k rozsvícení obrysových světel, potkávacích světel, osvětlení registrační značky a osvětlení ve vnějších zrcátkách. Mě vše funguje, kromě vnějších zrcátek. Zde nedojde k rozsvícení. Do nedávna mi to fungovalo bez problémů. Po výměně baterie ve voze. Za originální (zakoupenou v servise) se mi zrcátka nerozsvítí, při příchodu k autu. Nastavený přepínač mám na auto, leaving - home mám aktivovný i coming home (ale to s tím nemá nic společného). Divné je, že při ukončení jízdy a vytažení klíčku ze zapalování se mi světla v zrcátkách rozsvítí. Nevíte prosím čím by to mohlo být? Předem děkuji za informaci. Mám Škoda L&K 1.8 facelift 2009 Editováno: 20. Říjen 2017, autor: Cd-rom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamilko653 Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Mam otázku je to možné nejak spraviť v octaviu 1 r.v 2000? Keď vymením vypínač svetiel z polohou auto alebo nejakým spôsobom aby sa pri odomknuti tak isto aj zamknuti rozsvietili svetlá, ale čo vlastne k tomu treba aby to fungovalo? Ak vie niekto poradiť pripadne spraviť, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Proč nehledáš? Takové téma v sekci Octavia I už dávno je! Tady to nemá co pohledávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.