supi Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 zdravim, chcel by som sa spytat, ako ste riesili pri mensom ETcku (ET31) R18 suchanie zadneho kola o naraznik z vnutornej strany pri prepruzeny alebo zatazeni...je tam taky kus plechu z karoserie...pripadne ci sa s tym uz niekto stretol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Zdar ja som odstranil ten plech,ale este som to netestoval dnes som to odpilil a nastriekal mam ET40....Ako si to vyriešil ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Jak máš široké ráfky ? Já mám 17x 7,5 ET38 a naprosto v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Mam tam 19 x 8.5 ET40 pneu 235/35 včera som upravoval tie vystupky plechu tak uvidíme čo bude dalej....Chcem to ešte znižovat,tak možno budem vytahovat blatniky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Prosim, mozes urobit foto, ako si to upravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 (editace) Tak bol som to nafotit,ale je tam vidiet velku TMU na fotaku mi dosli baterky po prvej foto a na mobile to je katastrofa.... Ked budem davat dole kolo tak to nafotim..... Editováno: 6. Červenec 2011, autor: gargamel01lc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.