Vojta Černý Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jesli někdo nemé zkušenost s tím, že by se při volnoběhu zničehonic začalo kouřit kdesi z podvozku (tuším z pravé strany někde od nádrže bych řekl). Auto jsem okamžitě chcípnul a po nastartování už klid. Skoda Octavia combi 1.9 tdi 77 kW (2006) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giovinco Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 já mám také problém s dýmem, ale mě se objevuje kouř, když mám zařazený 3.,4.,5. rychlostní stupeň a otáčky okolo 1800, neví někdo, čím by to mohlo být zapříčiněno? při sešlápnutí více plynu kouř zmizí... předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Hm tak jsem dnes pozoroval neco podobneho,ale od spodku u spolujezdce vepredu.Nevim taky co to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.