Falkon Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Nevíte někdo co je tohle za model alu kol? Podle designu bych řekl, že původ je VW ale jejich název nemůžu nikde sehnat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 S největší pravděpodobností to jsou originály 16" Škoda - POLI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Kolega má pravdu, kola se jmenují POLI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 A zapoměl jsem dodat,že je má škodovka ještě v nabídce : http://new.skoda-auto.com/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=CCH400005&searchcat=0000000064&ref=%3fc%3d0000000064%26p%3d2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falkon Vloženo 24. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Díky za odpověď, takový orig. kola totiž u Škodovky vidím poprvé ale moc se mě líbí. Sehnal sem je na svoji FII Combi FL TSI Atrie a Elby má čím dál víc lidí, tak sem chtěl něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 tie kolesa sa davali na fabku 1 na model FIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 (editace) .. Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 (editace) Počítám, že tak kolem 6000,- by si za komplet dostat mohl. Disky samotné jsem našel na bazošu za 1150,-/ks a gumy tu cenu až tolik nezvednou. Editováno: 22. Prosinec 2013, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 (editace) ... Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 (editace) To je sice možné, že jsou bez škrábance, ale když se prodávají za těch "pár" korun i na bazošu (TADY, at vidíš, že nekacám), tak by si za ně stejnak o moc víc nedostal. Osobně bych si je také nechal než prodával, 14" Atik jsou pěkné . Navíc jsou na 14" disky levnější gumy a máš na nich nižší spotřebu, takže bych je pryč nedával. Editováno: 22. Prosinec 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 A jak je to s profilovým číslem na gumě? Mam tam 82 T To Téčko znamená prej do 190km/h. Ale co je to 82? Jde mi o to, jestli bych až ojedu tyhle gumy aspoň nemoch dát místo originálních 185/60 R14 82T třeba 185/70 R14 88T. Větší profilový číslo je těch 70 proti původním 60 a podběhy by mi to nemělo utrhat. Ale co znamená právě 88 oproti 82? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 (editace) Je to index nosnosti pneumatiky. jaký máš na autě mít najdeš ve velkém techničáku a musí být stejný a nebo vyšší. (82 = 475 kg a 88 = 560 kg) viz. TADY, zákonitě je dražší ta s vyšší nosností a vyšším indexem rychlosti. Profil pneumatiky vybírej také podle techničáku, rozhodně bych na auto nedával nic, co tam není uvedeno, v případě nehody a pod., to za ty tahanice nestojí, když to zjistí pojišťovna tak ti nemusí ani uhradit škodu, dále tím riskuješ i pokutu od policajtů... EDIT: ale s pneumatikami už jsme trochu mimo toto téma, tak když tak pokračuj třeba TADY ať tu neděláme v tom bordel. Editováno: 22. Prosinec 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 Tak v techničáku to nemam povolený. U toho většího profilového čísla mi jde o to mít trochu nepatrně větší jízdní konfort- větší balony. A nešlo by jít do škodovky, jestli by mi nevystavila prohlášení o bezpečném používání gumy s větším profilovým číslem na pozenních komunikacích. A že není ani škodlivá na opotřebení náprav, ložisek, podběhů .....(to hlavně kvůli případné záruce na auto) Váhovej limit je jasnej, prostě ta guma asi vydrží trochu víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 (editace) .... Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.