Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevíte někdo co je tohle za model alu kol? Podle designu bych řekl, že původ je VW ale jejich název nemůžu nikde sehnat.

8353054.th.jpg

• 3 týdny později...

S největší pravděpodobností to jsou originály 16" Škoda - POLI

Kolega má pravdu, kola se jmenují POLI ;)

• 2 týdny později...
  • Autor

Díky za odpověď, takový orig. kola totiž u Škodovky vidím poprvé ale moc se mě líbí. Sehnal sem je na svoji FII Combi FL TSI :) Atrie a Elby má čím dál víc lidí, tak sem chtěl něco jiného.

• 6 měsíců později...

tie kolesa sa davali na fabku 1 na model FIT :)

• 2 roky později...

..

Upraveno od Mr.Pavka

Počítám, že tak kolem 6000,- by si za komplet dostat mohl. Disky samotné jsem našel na bazošu za 1150,-/ks a gumy tu cenu až tolik nezvednou.

Upraveno od Galvi

...

Upraveno od Mr.Pavka

To je sice možné, že jsou bez škrábance, ale když se prodávají za těch "pár" korun i na bazošu (TADY, at vidíš, že nekacám), tak by si za ně stejnak o moc víc nedostal.

Osobně bych si je také nechal než prodával, 14" Atik jsou pěkné  :kol-47: . Navíc jsou na 14" disky levnější gumy a máš na nich nižší spotřebu, takže bych je pryč nedával.

Upraveno od Galvi

A jak je to s profilovým číslem na gumě? Mam tam 82 T 

To Téčko znamená prej do 190km/h. Ale co je to 82?

Jde mi o to, jestli bych až ojedu tyhle gumy aspoň nemoch dát místo originálních 185/60 R14 82T  třeba 185/70 R14 88T.

Větší profilový číslo je těch 70 proti původním 60 a podběhy by mi to nemělo utrhat.

Ale co znamená právě 88 oproti 82?

Je to index nosnosti pneumatiky. jaký máš na autě mít najdeš ve velkém techničáku a musí být stejný a nebo vyšší. (82 = 475 kg a 88 = 560 kg) viz. TADY, zákonitě je dražší ta s vyšší nosností a vyšším indexem rychlosti.

Profil pneumatiky vybírej také podle techničáku, rozhodně bych na auto nedával nic, co tam není uvedeno, v případě nehody a pod., to za ty tahanice nestojí, když to zjistí pojišťovna tak ti nemusí ani uhradit škodu, dále tím riskuješ i pokutu od policajtů...

EDIT: ale s pneumatikami už jsme trochu mimo toto téma, tak když tak pokračuj třeba TADY ať tu neděláme v tom bordel.

Upraveno od Galvi

Tak v techničáku to nemam povolený.

U toho většího profilového čísla mi jde o to mít trochu nepatrně větší jízdní konfort- větší balony.

A nešlo by jít do škodovky, jestli by mi nevystavila prohlášení o bezpečném používání gumy s větším profilovým číslem na pozenních komunikacích. 

A že není ani škodlivá na opotřebení náprav, ložisek, podběhů .....(to hlavně kvůli případné záruce na auto)

Váhovej limit je jasnej, prostě ta guma asi vydrží trochu víc.

• 5 měsíců později...

....

Upraveno od Mr.Pavka

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.