octaman Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ahoj poradte pls jak odstranit poruchu, nejde mi spinac otevrenych dveri, kdyz otevru dvere a mam zapnute svetla, tak mi to nepipa a nerosviti se svetlo v aute a alarm nereaguje na otevreni dveri, jde to nejak opravit ? Asi budu muset ten spinac vymenit ze ? nejde to nekde repasovat ? umi to nekdo ? Jsem z Karvine Diky moc za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ahojporadte pls jak odstranit poruchu, nejde mi spinac otevrenych dveri, kdyz otevru dvere a mam zapnute svetla, tak mi to nepipa a nerosviti se svetlo v aute a alarm nereaguje na otevreni dveri, jde to nejak opravit ? Asi budu muset ten spinac vymenit ze ? nejde to nekde repasovat ? umi to nekdo ? Jsem z Karvine Diky moc za odpovedi ach jo... takze hledat Tema mikrospinac nebo Výsledky vyhledávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.