Walda RS Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 3,2kg 50cm 6:46 poznámka: ještě ten den v 18:00 sem si přivez moje RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 gratuluji přijemný pocit vidět malýho,co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 6. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 to teda jo a čim je větší tim je to lepší zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 počkej, to se změní, hlavně, když vstává malej dřív jak ty. ten můj vstává jak do fabriky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 (editace) Táta a máma přijme gratulaci a prcek ať roste nezlobí a vše nej nej do vínku. To mi povidejte rano v sest budiček nejdriv ta mladši tak ještě k nám do postele dotáhnout a pak rána od starši většinou do kolene nebo rovnou skok na břicho nebo hrudnik a hned je probráno. Editováno: 13. Duben 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 to 'Vlasta': To ty moje cácorky mají nějaký nadání se strefit na nejcitlivější místo. Asi začnu nosit suspík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.