Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Diky to je dobry napad :) No musim to nejak poresit .. musim hlavne nasetrit :feve: asi na svatek :) Jo a fotky fabky v profilu kdo by chtel kouknout a nebo taky tema na vase fabka snad me neukamenujete :help: a mam hatchback :palec2: kombajn bych ale bral .. mrzi me ze nemam tak velky kufr :feve:

Vloženo

Takze tam mam hodit 10" repro? A co ty vepredu? Ty tam mam nechat nebo tam mam dat jiny? Myslite ze mezi skodovackymi a treba panasonicama za 500 bude velky rozdil v kvalite zvuku? A jaky tam mam hodit..uvazuju ze bych tam dal ty ktere obsahuji stredove i vyskove pokud to dobre chapu jsou to tzv. koaxialni.. dekuju za rady

Vloženo

pokud nemáš potřebu jezdit kolem náměstí se stáženyma oknama a pouště dýdžeje albana na plny gule......tak si myslim že to stačí.já mam vepředu origo a vzadu nějaky desitky od sony a hraje mi to taky.zastávam nazor že když vylepšit hudbu tak aby to mělo nějakej smysl a kvalitu a od toho se odvíji cena až do takový vyše že nato dlabu...... :smich::smich::smich:

Vloženo

Aha a kolik te staly? Me rikaji v jinem tematu ze sony nepatri mezi nej znacky radii .. je to tak i u repraku? A jak ti to hraje? Je velky rozdil mezi oreginal a temi sony v kvalite? diky ja nechci nejak extra kvalitu .. jen aby to trochu hralo :) a stejne asi budou zakryty mrizkama takze nesejde ani na vzhledu ..

Vloženo

ano sony nepatří mezi super repro značky ale v tak malym pruměru 10cm ti ani kvalitni vyrobce neuděla něco z čeho bys padnul na zada....hraje to asi tak že to hraje..... :smich:...prostě tak že mě to stačí jsem z těch co nemusí přebasovany a hlasity poslech.pokud chceš basovat a hulakat s radiem, poohlídní se po jiný variantě.....což bych asi šel cestou ovalu do zadního plata

Vloženo (editace)

To ne to ja taky nepotrebuju nejaky extrem .. jen chci repro a radio ktere prezije do konce auta typuju asi 5 let jeste minimalne :) ted jsem nasel toto .. co myslite? Ma i HF coz bych vyuzil dost casto .. a pro me repro.. cim levnejsi tim lepsi :D hlavne aby hralo a trochu basy byly..ty oreginal od skodovky ikdyz jsou jen 2 dokazou pekne rozvibrovat okna i vnejsi zrcatka se trepala a to jsem mel hlasitost jen na polovinu :) takze asi takovyto bych si predstavoval :D ale jinak cestuju s minimalni hlasitosti :) a zalezi na te hloubce repro? Ja nevim kolik to muze mit at nekoupim nejaky a v servise mi je nenamontuji protoze budou moc hluboke a nevlezou se tam :( to same u radia.. chci DIN 1

Editováno: , autor: Petrkiller
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

To ne to ja taky nepotrebuju nejaky extrem .. jen chci repro a radio ktere prezije do konce auta typuju asi 5 let jeste minimalne :) ted jsem nasel toto .. co myslite? Ma i HF coz bych vyuzil dost casto .. a pro me repro.. cim levnejsi tim lepsi :D hlavne aby hralo a trochu basy byly..ty oreginal od skodovky ikdyz jsou jen 2 dokazou pekne rozvibrovat okna i vnejsi zrcatka se trepala a to jsem mel hlasitost jen na polovinu :) takze asi takovyto bych si predstavoval :D ale jinak cestuju s minimalni hlasitosti :) a zalezi na te hloubce repro? Ja nevim kolik to muze mit at nekoupim nejaky a v servise mi je nenamontuji protoze budou moc hluboke a nevlezou se tam :( to same u radia.. chci DIN 1

Já mám v autě http://www.iocp.cz/product/blaupunkt-canberra-sd27-autoradio-s-mp3-prehravacem-5381/ Hraje vážně skvěle na to, že mám původní repráky a rádio je starý asi 3 roky. Takže já doporučuju jak repráky tak i rádio od Blaupunktu ;) , ale mě ty původní repra vyhovují, v rádiu se s tím pohraje a nastaví se jak to bude hrát :) + vypadá ve Fabii hezky ;)

Editováno: , autor: Jehla23
Vloženo (editace)

Hloubka reproduktoru je důležitá a to kvůli tomu že pokud stáhneš okýnko tak nesmí být hloběji než ke staženýmu sklu,spíše kousek před něj.Pokud by jsi dal hlubší už ho nestáhneš až dolů a mohl by sis nadělat i víc škody než užitku pokud by tam byl namontovanej hlubší a pak se stáhlo okno.

Editováno: , autor: acek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...