wzemlicw Vloženo 4. Únor 2011 Vloženo 4. Únor 2011 Zdravim vsechny, dneska jsem zaregistroval, ze mi nejde prvni, druha poloha prepinace (vnitrni ventilace vzduchu - topeni). Nevite nahodou cim by to mohlo byt.. docetl jsem se tady, ze by to mohlo byt predradny odpor (ale pise se tam jen kdyz jede jen 4 stupen) tak nevim co ted s tim.. jestli se pustit do nejakeho demontovani, mereni.. diky za vsechny rady... Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Únor 2011 Vloženo 5. Únor 2011 (editace) Tady : klikni . Zasraný vyhledávání, i mně samotnýmu to trvalo skoro 5 minut, než jsem to našel - a to jsem ty příspěvky psal sám...!!! Ty předřadné odpory jdou 3, zapojené v sérii a přepínač rychlosti ventilátoru je postupně vyřazuje - v poloze pro nejrychlejší chod jsou odpory vyřazené úplně a proud jde na motorek přímo. Když se přeruší například druhý odpor ze 3, nejde 1. a 2. stupeň - ale 3. i 4. ano. Mění se to jako celek, další detaily najdeš v tom linku. Editováno: 5. Únor 2011, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat
wzemlicw Vloženo 6. Únor 2011 Autor Vloženo 6. Únor 2011 Zdravim, dekuju za info z jineho topicu.. dneska jsem to resil i s otcem. Poslal jsem mu schematko, vysvetlil mi co a jak.. popisoval to mereni vicemene podobne.. takze pres tyden se do toho vrhnu.. jinak tu ten odpor stoji kolem 14liber. tady je schema: zde obrazek jak vypada ten predradny odpor: zde hodim tu pak i postup.. mozna se to bude nekomu hodit. Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Únor 2011 Vloženo 7. Únor 2011 Ta cena je skoro stejná, v Česku kolem 500Kč - odpovídá zhruba 20-21€. Citovat
SpeederBB Vloženo 5. Květen 2013 Vloženo 5. Květen 2013 Nejde mi první rychlost, tak na to dneska mrknu a zkusim proměřit odpor mezi jednotlivýma konektorama. Mělo by to házet tři různý odpory. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.