michalhajek Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 ahojte, přemýšlím o tom že trochu upravím mého miláčka. rád bych přidal imitaci střešního sání http://www.milotec.net/stresni-sani-wrc-abs-cerny-skoda-fabia-octavia.htm a taky zadní křídlo http://www.tuning-in.cz/skoda-fabia-htb-zadni-kridlo-wr-dvojite.html rady bych se zeptal, ak e to s homologací a jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 no chudak auto. zeptej se prodejce dilu jestli maji homologaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Stříšku mám a homlogaci má. S křídlem ti neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 jak píše cartmanko prodejce ti řekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 (editace) Máš smůlu nemá ATEST v obchodních podmínkách bod 8. Atest pro ČR Zboží v našem web shopu u kterého není uvedeno že součástí je Atest , TÜV , atd NEJSOU schváleny pro běžné používání na silničních komunikacích v ČR , tudíž prodejce nebere žadné pozdější reklamace vuči tomuto bodu. Můžeš jim zkusit napsat,já to zkoušel několikrát a hádej kolikrát mi odpověděli.Tak já na ně taky Zkus www.superskoda.com přes GOOGLE,aby ti to přeložil.Dotazy můžeš napsat přes E-mail HOT-LINE na stránkách www.kopacek.cz ten fakt komunikuje a velmi rychle,jako jeden z mála Editováno: 12. Únor 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky. A už vůbec ne takový slohy dlouhý!! A ještě s obrázkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.