Sniper_2003 Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Přišla doba kdy začínám shánět informace týkajících se 2-leté kontroly na STK. Koupil jsem vůz kategorie N1 vymontoval jsem z něho dělící mříž a 1a1/2 roku jsem bez obav jezdil. A teď k otázce. Je potřeba abych tam zpět dělící mříž nainplantoval udělal STK, EMISE a zase jí vyndal, nebo to dělat nemusím. Toto téma jsem zde nikde nenašel tak doufám že ho nezdvojuji. :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 dneska už to nemusíš mít ani na STK, alespoň takové mám já informace. Taky mám N1 a kupoval jsem to už bez mříže, tak ji ani nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 9. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 No tak to jsem si docela oddychl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 (editace) Nemusíš. I když máš ve velkým TP N1 tak mříž nemusíš už mít Editováno: 27. Únor 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Chlapy mám otázku. Nemáte někdo zkušenost, jestli jde Příčka z O2 do O1?????????? :kol-32: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Příčka mezi OI a OII nepasuje. Já mám Octavii montážní speciál a mříž musím vozit pořád. Jediná možnost ji nechat odborně vymontovat, dostat do ruky papír, jet na evidenčku a pak na magistrát a nechat to přepsat. Odborná demontáž = 5000kč :-) Prdím na to - policajti mě zastavili už hodněkrát a neřešili že ji nemám, na stk zatím jednou a to vyřešila jakoby nevědomost a 300kč... Teď jen zabírá místo ve sklepě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 No já ji totiž prodávám a mám kupce, jenže ten ji chce do své O1. Po tomto mám asi smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 To Ladacz: Nemáš pravdu, ale bohužel jsou zde zase 2 takřka identická témata - podívej se na: kde vše jasně vysvětleno. Osobně jsem navíc byl bez mříže zcela bezproblémově jak na STK, evidenci vozidel a 2 x kontrolován policií... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 kapl.: Jde o to jestli to Ladacz má N1 nebo ještě něco jiného... Ale jestli v tom vozí nějakej třeba vysokej regál s těžkým nářadím tak ta mříž splňuje svůj účel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.