Sniper_2003 Vloženo 9. Únor 2011 Vloženo 9. Únor 2011 Přišla doba kdy začínám shánět informace týkajících se 2-leté kontroly na STK. Koupil jsem vůz kategorie N1 vymontoval jsem z něho dělící mříž a 1a1/2 roku jsem bez obav jezdil. A teď k otázce. Je potřeba abych tam zpět dělící mříž nainplantoval udělal STK, EMISE a zase jí vyndal, nebo to dělat nemusím. Toto téma jsem zde nikde nenašel tak doufám že ho nezdvojuji. :help: Citovat
HTP 12V Vloženo 9. Únor 2011 Vloženo 9. Únor 2011 dneska už to nemusíš mít ani na STK, alespoň takové mám já informace. Taky mám N1 a kupoval jsem to už bez mříže, tak ji ani nemám. Citovat
Sniper_2003 Vloženo 9. Únor 2011 Autor Vloženo 9. Únor 2011 No tak to jsem si docela oddychl. Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 26. Únor 2011 Vloženo 26. Únor 2011 (editace) Nemusíš. I když máš ve velkým TP N1 tak mříž nemusíš už mít Editováno: 27. Únor 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat
Sniper_2003 Vloženo 3. Prosinec 2012 Autor Vloženo 3. Prosinec 2012 Chlapy mám otázku. Nemáte někdo zkušenost, jestli jde Příčka z O2 do O1?????????? :kol-32: Citovat
Ladacz Vloženo 3. Prosinec 2012 Vloženo 3. Prosinec 2012 Příčka mezi OI a OII nepasuje. Já mám Octavii montážní speciál a mříž musím vozit pořád. Jediná možnost ji nechat odborně vymontovat, dostat do ruky papír, jet na evidenčku a pak na magistrát a nechat to přepsat. Odborná demontáž = 5000kč :-) Prdím na to - policajti mě zastavili už hodněkrát a neřešili že ji nemám, na stk zatím jednou a to vyřešila jakoby nevědomost a 300kč... Teď jen zabírá místo ve sklepě... Citovat
Sniper_2003 Vloženo 3. Prosinec 2012 Autor Vloženo 3. Prosinec 2012 No já ji totiž prodávám a mám kupce, jenže ten ji chce do své O1. Po tomto mám asi smůlu. Citovat
kapl Vloženo 5. Prosinec 2012 Vloženo 5. Prosinec 2012 To Ladacz: Nemáš pravdu, ale bohužel jsou zde zase 2 takřka identická témata - podívej se na: kde vše jasně vysvětleno. Osobně jsem navíc byl bez mříže zcela bezproblémově jak na STK, evidenci vozidel a 2 x kontrolován policií... Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 kapl.: Jde o to jestli to Ladacz má N1 nebo ještě něco jiného... Ale jestli v tom vozí nějakej třeba vysokej regál s těžkým nářadím tak ta mříž splňuje svůj účel Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.