VAG vypisuje chybu 17700 (P1292) - Motor 1.6 MPI - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

VAG vypisuje chybu 17700 (P1292)

kamo83

Doporučené příspěvky

Prosím o pomoc už nevím čím to může být, každou chvílí se mi rozsvítí kontrolka systému výfukových plynů. VAG vypisuje chybu 17700 (P1292). Termostat inteligentního chlazení motoru F 265 přerušení náhodná kontrola, nevíte někdo co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravim, mam motorizaci 1,6 75 kw BFQ, mne vag hlasil chybu :17700 - Termostat pro chl. motoru rizene ulozenymi charakt. (F265) Preruseni P1292-35-10....sporadicky ,ale zadna kontrolka my nesvitila!!! teplota motoru byla v poradku i chlazeni motoru, ale chyba se opakovala tak jsem ho vymenil , zkontroloval bych vagem hodnoty zobrazovaná skupina 130 -132 diagnostika charakteristiky chlazení a podle DP mechanicka cast je tam popis jak zkontrolovat ,objednal jsem novy cc-autodily original 06A121114-za 990 kc, meli zrovna akci kontroloval jsem vagem a zatim zadna chyba,

Odkaz ke komentáři

V 10. 2. 2011 na 16:18, lisar napsal:

zdravim, mam motorizaci 1,6 75 kw BFQ, mne vag hlasil chybu :17700 - Termostat pro chl. motoru rizene ulozenymi charakt. (F265) Preruseni P1292-35-10....sporadicky ,ale zadna kontrolka my nesvitila!!! teplota motoru byla v poradku i chlazeni motoru, ale chyba se opakovala tak jsem ho vymenil , zkontroloval bych vagem hodnoty zobrazovaná skupina 130 -132 diagnostika charakteristiky chlazení a podle DP mechanicka cast je tam popis jak zkontrolovat ,objednal jsem novy cc-autodily original 06A121114-za 990 kc, meli zrovna akci kontroloval jsem vagem a zatim zadna chyba,

Díky za reakci, vypadá to, že budu měnit elektrický termostat. Tak pak napíšu jestli to pomohlo...

Odkaz ke komentáři

V 12. 2. 2011 na 16:21, kamo83 napsal:

Díky za reakci, vypadá to, že budu měnit elektrický termostat. Tak pak napíšu jestli to pomohlo...

ahoj, tak dej vedet jak ti to dopadlo,akorat sem nevicetl s tvyho prispevku co mas za motorizaci bychom treba pororovnali zavady problemy a spotrebu

Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2011 na 12:55, lisar napsal:

ahoj, tak dej vedet jak ti to dopadlo,akorat sem nevicetl s tvyho prispevku co mas za motorizaci bychom treba pororovnali zavady problemy a spotrebu

mám jedničkovou octavii 1,6 75 Kw..pokud se podaří tak v utery se bude realizovat va vymena pak dam vedet zda to pomohl

Tak se po delší době ozývám, výměna pomohla od te doby je pokoj kontrolka nesvítí.

Editováno: , autor: kamo83
Odkaz ke komentáři

• o 8 let později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...